Menu
Your Cart

Vaske

Brand: vidaXL Model: vid-142952
Vores køkkenvask i granit vil være en tidløs tilføjelse til din køkkenindretning. Den har en enkel, ekstra dyb vask og et elegant design. Den anvendte granit i høj kvalitet gør vasken varmebestandig, ridsefast og slagfast samt let at rengøre. Den er 100 % reversibel, hvilket betyder, at vasken kan f..
DKK979kr
Ekskl. Moms:DKK783kr
Brand: vidaXL Model: vid-140675
Denne ovale håndvask, som er lavet af keramik i høj kvalitet, vil være en stilfuld tilføjelse til ethvert badeværelse eller toilet. Vaskens højglansfinish giver den et moderne og elegant look. Denne kunstneriske, keramiske håndvask er mere end blot en praktisk genstand til hverdagsbrug, men den er o..
DKK389kr
Ekskl. Moms:DKK311kr
Brand: vidaXL Model: vid-140674
Denne ovale håndvask, som er lavet af keramik i høj kvalitet, vil være en stilfuld tilføjelse til ethvert badeværelse eller toilet. Vaskens højglansfinish giver den et moderne og elegant look. Denne kunstneriske, keramiske håndvask er mere end blot en praktisk genstand til hverdagsbrug, men den vil ..
DKK319kr
Ekskl. Moms:DKK255kr
Brand: vidaXL Model: vid-142345
Denne trekantede håndvask, lavet af højkvalitetskeramik, vil være en stilfuld tilføjelse til ethvert badeværelse eller toilet. Vaskens glaserede finish giver den et moderne og elegant look. Denne kunstneriske, keramiske håndvask er mere end en praktisk genstand til hverdagsbrug, den er også en udsmy..
DKK369kr
Ekskl. Moms:DKK295kr
Brand: vidaXL Model: vid-142340
Denne håndvask, lavet af højkvalitetskeramik, vil være en stilfuld tilføjelse til ethvert badeværelse eller toilet. Vaskens glaserede finish giver den et moderne og elegant look. Denne kunstneriske, keramiske håndvask er mere end en praktisk genstand til hverdagsbrug, den er også en udsmykning til d..
DKK449kr
Ekskl. Moms:DKK359kr
Brand: vidaXL Model: vid-142735
Denne håndvask, som er lavet af premium keramik, vil være en stilfuld tilføjelse til ethvert badeværelse eller toilet. Denne attraktive håndvask i keramik er ikke kun en praktisk vask til daglig brug; den vil også pryde dit badeværelse. Den glaserede håndvask i keramik har et moderne og elegant desi..
DKK379kr
Ekskl. Moms:DKK303kr
Viser 1 til 12 af 227 (19 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.