Menu
Your Cart

Vandhaner

Brand: vidaXL Model: vid-140831
Dette højkvalitetsblandingsbatteri til brusebadet har en moderne stil. Det leveres med et håndholdt brusehoved, en 1,4 m forbindelsesslange og installationstilbehør, og det vil være en god erstatning for et defekt blandingsbatteri på dit badeværelse. Dette blandingsbatteri har en forkromet overflad..
DKK239kr
Ekskl. Moms:DKK191kr
Brand: vidaXL Model: vid-142017
Dette blandingsbatteri i høj kvalitet med et moderne look er velegnet til badeværelser. Det leveres med slanger til varmt og koldt vand samt installationsdele, og det er nemt at installere. Takket være sin forkromede overflade har dette blandingsbatteri en reflekterende, spejllignende glans, og den ..
DKK369kr
Ekskl. Moms:DKK295kr
Brand: vidaXL Model: vid-275925
Dette blandingsbatteri i høj kvalitet med et moderne look er velegnet til badeværelser. Takket være sin forkromede overflade har dette blandingsbatteri en reflekterende, spejllignende glans, og den massive messingkonstruktion, zinkhåndtag og keramisk kartouche gør vandhanen meget holdbar. Det er let..
DKK569kr
Ekskl. Moms:DKK455kr
Brand: vidaXL Model: vid-140830
Det er et højkvalitetsblandingsbatteri i moderne stil til et bidet. Det leveres med slanger til varmt og koldt vand og installationstilbehør, og det er nemt at installere. Dette blandingsbatteri har en forkromet overflade, krop og håndtag i zinklegering og en keramisk kartusche, og det kan holde ti..
DKK249kr
Ekskl. Moms:DKK199kr
Brand: vidaXL Model: vid-140832
Dette højkvalitetsblandingsbatteri til brusebadet har en moderne stil. Det leveres med et håndholdt brusehoved, en 1,5 m forbindelsesslange og installationstilbehør, og det vil være en god erstatning for et defekt blandingsbatteri på dit badeværelse. Dette blandingsbatteri har en forkromet overflade..
DKK309kr
Ekskl. Moms:DKK247kr
Brand: vidaXL Model: vid-275920
Vores blandingsvandhane i moderne stil og høj kvalitet er perfekt til et badeværelsesbidet. Vandhanen leveres komplet med slanger til varmt og koldt vand samt installationsdele. Den er nem at installere. Dette blandingsbatteri har en forkromet overflade, krop og håndtag i zinklegering og en keramis..
DKK359kr
Ekskl. Moms:DKK287kr
Brand: vidaXL Model: vid-140829
Dette blandingsbatteri til håndvask med slanger til varmt og koldt vand samt installationstilbehør er en god erstatning for en defekt vandhane i dit køkken eller badeværelse. Dette blandingsbatteri har en forkromet overflade, krop og håndtag i zinklegering og en keramisk kartusche, og det kan holde ..
DKK229kr
Ekskl. Moms:DKK183kr
Brand: vidaXL Model: vid-275919
Vores blandingsvandhane i moderne stil og høj kvalitet er perfekt til et badeværelsesbidet. Vandhanen leveres komplet med slanger til varmt og koldt vand samt installationsdele. Den er nem at installere. Dette blandingsbatteri har en forkromet overflade, krop og håndtag i zinklegering og en keramis..
DKK359kr
Ekskl. Moms:DKK287kr
Brand: vidaXL Model: vid-275926
Dette moderne blandingsbatteri med udtrækkelig tud er egnet til køkkenvaske. Takket være sin forkromede overflade har dette blandingsbatteri en reflekterende, spejllignende glans, og den massive messingkonstruktion, zinkhåndtag og keramisk kartouche gør vandhanen meget holdbar. Det er let at rengør..
DKK899kr
Ekskl. Moms:DKK719kr
Brand: vidaXL Model: vid-275924
Det er et højkvalitets blandingsbatteri til køkkenet i moderne stil. Vandhanen har en udtrækkelig bruser med en fleksibel bruserslange, som gør det nemmere at skylle frugt og grøntsager og vaske op. Dette blandingsbatteri til køkkenet har en forkromet overflade, krop og håndtag i zinklegering og en..
DKK529kr
Ekskl. Moms:DKK423kr
Brand: vidaXL Model: vid-275923
Det er et højkvalitets blandingsbatteri til køkkenet i moderne stil. Med et lavt tryk er det en ideel vandhane til en varmtvandsbeholder eller en vandvarmer med kontinuerligt flow mv.  Dette blandingsbatteri til køkkenet har en lang hals og en drejetud, ideelt til brug med dobbeltvask og til vaske,..
DKK549kr
Ekskl. Moms:DKK439kr
Brand: vidaXL Model: vid-140836
Dette er et højkvalitetsblandingsbatteri til køkkenet i moderne stil. Vandhanen har en udtrækkelig bruser med en fleksibel slange, som gør det nemmere at skylle frugt og grøntsager og vaske op. Dette højkvalitetsblandingsbatteri til køkkenet har en forkromet overflade, krop og håndtag i zinklegerin..
DKK329kr
Ekskl. Moms:DKK263kr
Viser 1 til 12 af 13 (2 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.