Menu
Your Cart

Bideter

Brand: vidaXL Model: vid-140663
Denne væghængt bidet har et unikt cirkelformet design, der giver komfort på højeste niveau. Det er et perfekt valg til at rense kroppen og give et bedre helbred. Dens tidløse design gør denne bidet passer i stil med et stort udvalg toiletter. Lavet af høj kvalitet keramik, dette bidet i mange år. BE..
DKK789kr
Ekskl. Moms:DKK631kr
Brand: vidaXL Model: vid-140665
Dette stående bidet har et unikt design, der giver komfort på højeste niveau. Det er et perfekt valg til hygiejnisk og komfortabel rengøring af kroppen. Det tidløse design passer til en lang række toiletstile. Dette bidet er lavet af kvalitetskeramik og evil holde til mange års brug. Lodret afløb. ..
DKK789kr
Ekskl. Moms:DKK631kr
Brand: vidaXL Model: vid-140664
Dette er en væghængt bidet med et tidløst design, der vil tilbyde utrolig komfort på højeste Nívar. Den er lavet af høj kvalitet sorte keramik.Obs. Kran ikke inkluderet.Dimensioner: 59 x 41 x 36 cmCrane huller: 35mmAfløbet hul: 45 mmMateriale: KeramikFarve: SortKran ikke inkluderet..
DKK899kr
Ekskl. Moms:DKK719kr
Brand: vidaXL Model: vid-140666
Dette bidet har et unikt, rundt design, der giver komfort på højeste niveau. Det er et perfekt valg til rengøring af kroppen. Det tidløse design betyder, at dette bidet passer i stil med et stort udvalg af toiletter. Da det er lavet af keramik i høj kvalitet, vil dette bidet holde i mange år. BEMÆRK..
DKK939kr
Ekskl. Moms:DKK751kr
Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.