Menu
Your Cart

Toiletter & bideter

Brand: vidaXL Model: vid-140663
Denne væghængt bidet har et unikt cirkelformet design, der giver komfort på højeste niveau. Det er et perfekt valg til at rense kroppen og give et bedre helbred. Dens tidløse design gør denne bidet passer i stil med et stort udvalg toiletter. Lavet af høj kvalitet keramik, dette bidet i mange år. BE..
DKK729kr
Ekskl. Moms:DKK583kr
Brand: vidaXL Model: vid-140666
Dette bidet har et unikt, rundt design, der giver komfort på højeste niveau. Det er et perfekt valg til rengøring af kroppen. Det tidløse design betyder, at dette bidet passer i stil med et stort udvalg af toiletter. Da det er lavet af keramik i høj kvalitet, vil dette bidet holde i mange år. BEMÆRK..
DKK789kr
Ekskl. Moms:DKK631kr
Brand: vidaXL Model: vid-270566
Dette moderne bidet og toilet sæt med et tidsløst design vil bringe et strejf af stil hvorend det tager hen. Toiletsædet har en blød lukkemekanisme som forhindre toilettet i at klappe højt i; blot et tryk med fingertippen og så lukker låget helt af sig selv. Det vandbesparende skyllesystem tillader ..
DKK1.739kr
Ekskl. Moms:DKK1.391kr
Brand: vidaXL Model: vid-270059
Dette gulv-stående toilet og bidet sæt har et tidløst design som med sikkerhed vil give et strejf af stil uanset hvor det tager hen. Sættet kommer komplet med en cisterne, og toilettet skyller via en praktisk mekanisme, der tillader nok vand at strømme igennem. Dets moderne dobbelt skylle system sik..
DKK1.739kr
Ekskl. Moms:DKK1.391kr
Brand: vidaXL Model: vid-270060
Dette gulv-stående toilet og bidet sæt har et tidløst design som med sikkerhed vil give et strejf af stil uanset hvor det tager hen.  Sættet kommer komplet med en cisterne, og toilettet skyller via en praktisk mekanisme, der tillader nok vand at strømme igennem. Dets moderne dobbelt skylle system s..
DKK2.079kr
Ekskl. Moms:DKK1.663kr
Brand: vidaXL Model: vid-240375
Denne store ægformede væg toilet har et unikt design, der tilbyder komfort på højeste niveau og et pænt udseende. Toilettet har et automatisk lukkesystem med en enkelt fingerspids touch. Toilet er fremstillet af keramik og er meget nem at installere og ren. Cisterne er ikke inkluderet. En skjult cis..
DKK999kr
Ekskl. Moms:DKK799kr
Brand: vidaXL Model: vid-140665
Dette stående bidet har et unikt design, der giver komfort på højeste niveau. Det er et perfekt valg til hygiejnisk og komfortabel rengøring af kroppen. Det tidløse design passer til en lang række toiletstile. Dette bidet er lavet af kvalitetskeramik og evil holde til mange års brug. Lodret afløb. ..
DKK719kr
Ekskl. Moms:DKK575kr
Brand: vidaXL Model: vid-141133
Dette moderne toilet har et tidløst design, der giver et strejf af stil til enhver indretning. Det passer helt perfekt til et hjørne i et badeværelse.   Toiletsædet har soft close-funktion, som giver en langsom, forsigtig lukning af sædet. Sædet kan lukkes med en fingerspids. Det vandbesparende dob..
DKK1.149kr
Ekskl. Moms:DKK919kr
Brand: vidaXL Model: vid-141135
Dette moderne toilet har et tidløst design, der giver et strejf af stil til enhver indretning. Det vil give komfort på højeste niveau.        Toiletsædet har soft close-funktion, som giver en langsom, forsigtig lukning af sædet. Sædet kan lukkes med en fingerspids. Det vandbesparende dobbeltskylles..
DKK1.189kr
Ekskl. Moms:DKK951kr
Brand: vidaXL Model: vid-141136
Dette toilet med et stilrent og moderne design vil tilføre dit badeværelse et helt unikt udtryk.   Toiletsædet er udstyret med en soft close-funktion, der reagerer på let berøring. Det vandbesparende dobbeltskyllesystem giver dig mulighed for at bruge enten 3 eller 6 liter vand. Det er lavet af høj..
DKK1.629kr
Ekskl. Moms:DKK1.303kr
Brand: vidaXL Model: vid-140298
Dette moderne toilet er flot designet med rene linjer, som helt sikkert passer til ethvert badeværelse. Dette fantastiske, keramiske toilet leveres med kumme og cisterne.    Dette toilet skyller med en praktisk mekanisme, der lader tilstrækkeligt vand strømme igennem. Det moderne, dobbelte udskyln..
DKK1.559kr
Ekskl. Moms:DKK1.247kr
Brand: vidaXL Model: vid-270095
Dette moderne, væghængte toilet har et tidløst design, der giver et strejf af stil til ethvert badeværelse. Det leveres med et autoelektrisk toiletsæde, der vil give brugeren komfort og bekvemmelighed. Det multifunktionelle toiletsæde har en varmefunktion. Det har også CPU-kontrolleret selvrengøren..
DKK2.239kr
Ekskl. Moms:DKK1.791kr
Viser 1 til 12 af 63 (6 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.