Menu
Your Cart

Sanitetsinstallationer

Brand: vidaXL Model: vid-240376
Denne kommode har en hvid farve med et moderne design og er lavet af keramik. Denne store toilet har et unikt design, der tilbyder komfort på højeste niveau og et pænt udseende. Toilettet har et automatisk lukkesystem med en enkelt fingerspids touch. Den praktiske og økonomisk spole system har to rø..
DKK1.339kr
Ekskl. Moms:DKK1.071kr
Brand: vidaXL Model: vid-274341
Dette unikt designede æggeformede væghængte toilet, leveret med en skjult cisterne, vil være ideelt til ethvert badeværelse. Toiletsædet har en blød lukkemekanisme, der forhindrer højlydt smækning af toiletsædet. Låget lukkes automatisk og blødt ved blot en berøring af fingerspidsen. Dette slanke to..
DKK1.869kr
Ekskl. Moms:DKK1.495kr
Brand: vidaXL Model: vid-142369
Vores væghængte toilet i høj kvalitet har et elegant design og vil være en tidløs tilføjelse til dit badeværelse. Toilettet har et soft close-system, der gør det muligt for dig at sænke toiletbrættet automatisk blot ved at røre med en fingerspids. Toiletbrættet er lavet af robust polypropylen (PP). ..
DKK579kr
Ekskl. Moms:DKK463kr
Brand: vidaXL Model: vid-275791
Dette væghængte toilet med skjult cisterne, som har et unikt og tidløst design, vil komplementere ethvert badeværelse. Dette toilet har et soft close-system, der får låget til at lukke automatisk med et let tryk med fingerspidsen. Det væghængte toilet består af en keramisk toiletkumme og et vedligeh..
DKK1.879kr
Ekskl. Moms:DKK1.503kr
Viser 1 til 12 af 313 (27 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.