Menu
Your Cart

Toilet- & bidetsæder

Brand: vidaXL Model: vid-275931
Dette særdeles praktiske toiletsæde kan anvendes af børn såvel som voksne. Derfor er det ideelt til småbørnsfamilier. Sædet passer til alle almindelige toiletkummer. Pottesædet hjælper børn med at vænne sig til at bruge toilettet, ved at mindske deres frygt for at falde ned i toilettet. Toiletsædet ..
DKK309kr
Ekskl. Moms:DKK247kr
Brand: vidaXL Model: vid-275930
Dette praktiske toiletsæde er egnet til alle almindelige toiletkummer, og det er ideelt til familiehjem, restauranter, stormagasiner mv. Toiletsædet har en soft close-funktion, hvilket betyder, at det lukker langsomt og roligt. Takket være quick release-designet er dette toiletsæde både let at place..
DKK429kr
Ekskl. Moms:DKK343kr
Brand: vidaXL Model: vid-141766
Dette særdeles praktiske toiletsæde kan anvendes af børn såvel som voksne. Derfor er det ideelt til småbørnsfamilier. Sædet passer til alle almindelige toiletkummer. Pottesædet er ergonomisk designet og hjælper børn med at vænne sig til toilettet, da det er med til at fjerne deres frygt for at falde..
DKK219kr
Ekskl. Moms:DKK175kr
Brand: vidaXL Model: vid-145021
Dette toiletsæde i høj kvalitet er egnet til alle almindelige toiletkummer, og det er ideelt til hjemmet, restauranter, stormagasiner og hoteller. Toiletsædet er karakteriseret ved en soft close-funktion, hvilket betyder, at det lukker langsomt og lydløst. Takket være quick release-designet kan dett..
DKK219kr
Ekskl. Moms:DKK175kr
Brand: vidaXL Model: vid-140800
Toiletsædet har soft close-funktion. Det lukker og åbner blidt og stille for at forhindre støj og er designet til mange års anvendelse. Låget i MDF giver dig hårdhed og styrke. Sammen med hængslerne, som er fremstillet af ekstra kraftig og holdbar krom-zink-legering, er dette toiletsæde designet ti..
DKK279kr
Ekskl. Moms:DKK223kr
Brand: vidaXL Model: vid-140803
Dette er et universelt toiletsæde med holdbart låg og ekstra kraftige hængsler, ideelt til familier, restauranter, indkøbscentre mv. MDF-låget og sædet er hårdt og stærkt. Sammen med hængslerne, der er fremstillet af ekstra kraftig og holdbar krom-zink-legering, er toiletsædet designet til langsigt..
DKK259kr
Ekskl. Moms:DKK207kr
Brand: vidaXL Model: vid-110131
Denne toiletstol er en sikker, komfortabel og hygiejnisk løsning til de ældre eller til folk med nedsat mobilitet, og kan bruges som toilet ved siden af sengen. Denne holdbare toiletstol kan støtte op til 100 kg og kan tåle dagligt brug. Stolen er udstyret med en ekstra stor toiletpand, som kan fje..
DKK689kr
Ekskl. Moms:DKK551kr
Brand: vidaXL Model: vid-141765
Dette praktiske toiletsæde er egnet til alle almindelige toiletkummer og er ideelt til hjemmet, restauranter, stormagasiner og hoteller. Toiletsædet har en soft close-funktion, hvilket betyder at det lukker langsomt og roligt, og takket være quick release-designet er dette toiletsæde både let at pla..
DKK259kr
Ekskl. Moms:DKK207kr
Brand: vidaXL Model: vid-141762
Dette praktiske toiletsæde er egnet til alle almindelige toiletkummer og er ideelt til hjemmet, restauranter, stormagasiner og hoteller. Toiletsædet har en soft close-funktion, hvilket betyder, at det lukker langsomt og stille. Sædet er lavet af stærk polypropylen og er meget holdbart. Det er også n..
DKK179kr
Ekskl. Moms:DKK143kr
Brand: vidaXL Model: vid-60798
Vores autoelektroniske bidet-toiletsæde er en nødvendighed for personlig hygiejne i hverdagen. Det bruger en vandstråle til blid rengøring Sædet har justérbar vandtemperatur og vandtryksfunktionalitet med soft-start, opvarmet sæde, luftfrisker og et anti-smæk låg. Det kan også prale af CPU-kontrolle..
DKK2.419kr
Ekskl. Moms:DKK1.935kr
Brand: vidaXL Model: vid-277085
Vores autoelektroniske bidet-toiletsæde er en nødvendighed for personlig hygiejne i hverdagen. Det bruger en vandstråle til blid rengøring Sædet har justérbar vandtemperatur og vandtryksfunktionalitet med soft-start, opvarmet sæde, luftfrisker og et anti-smæk låg. Det kan også prale af CPU-kontrolle..
DKK4.659kr
Ekskl. Moms:DKK3.727kr
Brand: vidaXL Model: vid-141763
Dette toiletsæde af høj kvalitet, der passer til alle standard toiletkummer, vil være ideelt til familieboliger, restauranter, stormagasiner og hoteller. Toiletsædet har en soft-close funktion, som betyder, at låget lukker langsomt og lydløst. Sædet, der er fremstillet af stærk polypropylen, er mege..
DKK229kr
Ekskl. Moms:DKK183kr
Viser 1 til 12 af 74 (7 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.