Menu
Your Cart

Toilet & bidet – tilbehør

Brand: vidaXL Model: vid-275931
Dette særdeles praktiske toiletsæde kan anvendes af børn såvel som voksne. Derfor er det ideelt til småbørnsfamilier. Sædet passer til alle almindelige toiletkummer. Pottesædet hjælper børn med at vænne sig til at bruge toilettet, ved at mindske deres frygt for at falde ned i toilettet. Toiletsædet ..
DKK299kr
Ekskl. Moms:DKK239kr
Brand: vidaXL Model: vid-275930
Dette praktiske toiletsæde er egnet til alle almindelige toiletkummer, og det er ideelt til familiehjem, restauranter, stormagasiner mv. Toiletsædet har en soft close-funktion, hvilket betyder, at det lukker langsomt og roligt. Takket være quick release-designet er dette toiletsæde både let at place..
DKK369kr
Ekskl. Moms:DKK295kr
Brand: vidaXL Model: vid-141766
Dette særdeles praktiske toiletsæde kan anvendes af børn såvel som voksne. Derfor er det ideelt til småbørnsfamilier. Sædet passer til alle almindelige toiletkummer. Pottesædet er ergonomisk designet og hjælper børn med at vænne sig til toilettet, da det er med til at fjerne deres frygt for at falde..
DKK209kr
Ekskl. Moms:DKK167kr
Brand: vidaXL Model: vid-145017
Dette toiletsæde i høj kvalitet er egnet til alle almindelige toiletkummer, og det er ideelt til hjemmet, restauranter, stormagasiner og hoteller. Toiletsædet er karakteriseret ved en soft close-funktion, hvilket betyder, at det lukker langsomt og lydløst. Takket være quick release-designet kan dett..
DKK199kr
Ekskl. Moms:DKK159kr
Brand: vidaXL Model: vid-140799
Toiletsædet har soft close-funktion. Det lukker og åbner blidt og stille for at forhindre støj og er designet til mange års anvendelse. Låget i MDF giver dig hårdhed og styrke. Sammen med hængslerne, som er fremstillet af ekstra kraftig og holdbar krom-zink-legering, er dette toiletsæde designet til..
DKK249kr
Ekskl. Moms:DKK199kr
Brand: vidaXL Model: vid-140800
Toiletsædet har soft close-funktion. Det lukker og åbner blidt og stille for at forhindre støj og er designet til mange års anvendelse. Låget i MDF giver dig hårdhed og styrke. Sammen med hængslerne, som er fremstillet af ekstra kraftig og holdbar krom-zink-legering, er dette toiletsæde designet ti..
DKK269kr
Ekskl. Moms:DKK215kr
Viser 1 til 12 af 78 (7 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.