Menu
Your Cart

Dele til sanitære installationer

Brand: vidaXL Model: vid-142196
Denne ikke-elektriske bidethane kan nemt sættes fast på dit toiletsæde for komfort og renlighed. Den er særligt velegnet for børn, ældre mennesker, bevægelseshæmmede personer og hæmoridepatienter. Dette toilettilbehør i høj kvalitet forbindes direkte med dit badeværelses vandtilførsel og sprøjter næ..
DKK259kr
Ekskl. Moms:DKK207kr
Brand: vidaXL Model: vid-140784
Denne foldbare skærm er ekstremt brugbar og praktisk eftersom du kan åbne de 3 paneler hvis du har behov for det og folde dem sammen til opbevaring når du ikke bruger dem. perfekt til enhver families badeværelse. Den stabile aluminiumsramme og PP plade sikrer dig at din skærm vil give dig mange års ..
DKK659kr
Ekskl. Moms:DKK527kr
Brand: vidaXL Model: vid-140786
Denne foldbare skærm er perfekt til enhver families badeværelse. Den er ekstremt brugbar og praktisk eftersom du kan åbne de syv paneler hvis du har behov for det og folde dem sammen til opbevaring når du ikke bruger dem. Derudover kommer den med en håndklædeholder så du kan nå dit håndklæde uden at..
DKK1.539kr
Ekskl. Moms:DKK1.231kr
Brand: vidaXL Model: vid-140326
Dette bruseafløb har en aftagelig, afrundet top for nem adgang og rengøring. Dette produkt er designet til brug med moderne pumpe- og power showers. Det er nemt at installere dette bruseafløb i enhver type brusebakke. Det forkromede bruseafløb dræner alt afløbsvandet og efterlader brusekabinen ren...
DKK159kr
Ekskl. Moms:DKK127kr
Brand: vidaXL Model: vid-140789
Denne brusekabine består af to fastgjorde paneler, to glidedøre og er ideel powerbrusebad. Den justerbare bredde gør, at afskærmingen passer optimalt til dit badeværelse, så monteringen går som smurt. Kabinen er egnet til både venstre- og højresidemontering. Dens stabile aluminiumsramme og PP-plade ..
DKK869kr
Ekskl. Moms:DKK695kr
Brand: vidaXL Model: vid-140790
Brusekabine skærmen som består af 2 faste paneler og 2 skydedøre vil give dig et perfekt brusebad. Størrelsen på kabinen kan justeres til at passe ind i dit badeværelse. Det er let som en leg at samle. Derudover kan kabinen monteres både til venstre og højre side. Den stabile aluminiumsramme og PP p..
DKK869kr
Ekskl. Moms:DKK695kr
Brand: vidaXL Model: vid-140785
Den foldbare bad skærmen er yderst praktisk og bekvemt som du kan åbne de tre paneler, når i nød og fold dem op for at spare plads, når den ikke er i brug, ideel til enhver familie badeværelse. Sin stabile aluminiumsramme og PP bord sikrer lang levetid af badet skærmen. Gummieret bund sæler er udsty..
DKK759kr
Ekskl. Moms:DKK607kr
Brand: vidaXL Model: vid-140039
Bruser væg i et slankt, moderne design, lavet af sikkerhedsglas og aluminium, med et brusebad bakke i akryl. Denne brusevæg er let at rengøre, og kommer med et drænsystem på 80 cm, og montering materialer, og gulvet har integreret anti-slip prikker. Med sin afrundede form og stilfuldt design, denne ..
DKK2.269kr
Ekskl. Moms:DKK1.815kr
Brand: vidaXL Model: vid-141459
Denne brusebadsbakke, med sit rene polerede look, vil give et moderne touch til dit badeværelse. Bakken er designet med komfort i tankerne, den har lav indstigning og udstigning. Bakken er lavet i attraktivt glansfuldt ABS, er forstærket med fiberglas for holdbarhed. Det skrammeresistente ABS vil ku..
DKK659kr
Ekskl. Moms:DKK527kr
Brand: vidaXL Model: vid-141455
Denne Brusekabine base, vil med sit flotte poleret udseende, tilføje et moderne touch til dit badeværelse. Den er designet til komfort og har en lav tærskel, så du nemt kan gå ind og ud. Denne Brusekabine Base, er lavet i flot højglans ABS og er fiberglas forstærket, for den bedste holdbarhed. Den r..
DKK639kr
Ekskl. Moms:DKK511kr
Brand: vidaXL Model: vid-140787
Den foldbare bad skærm er ideel for enhver familie badeværelse. Det er yderst praktisk og bekvemt som du kan åbne panelerne, når i nød og fold dem op for at spare plads, når den ikke er i brug. En aluminium loft pol er fastsat for ekstra stivhed. Sin stabile aluminiumsramme og PP bord sikrer dette b..
DKK949kr
Ekskl. Moms:DKK759kr
Brand: vidaXL Model: vid-141456
Denne brusekabine bund vil med sit rene, polerede look give dit badeværelse et moderne islæt.Denne bund, der er designet til at være behagelig at bruge, har en lav tærskel, så man nemt kan komme ind og ud. Dette brusekar, der er lavet af attraktivt blankt ABS, er forstærket med glasfiber, så den vil..
DKK549kr
Ekskl. Moms:DKK439kr
Viser 1 til 12 af 270 (23 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.