Menu
Your Cart

Dele til sanitære installationer

Brand: vidaXL Model: vid-275931
Dette særdeles praktiske toiletsæde kan anvendes af børn såvel som voksne. Derfor er det ideelt til småbørnsfamilier. Sædet passer til alle almindelige toiletkummer. Pottesædet hjælper børn med at vænne sig til at bruge toilettet, ved at mindske deres frygt for at falde ned i toilettet. Toiletsædet ..
DKK309kr
Ekskl. Moms:DKK247kr
Brand: vidaXL Model: vid-275930
Dette praktiske toiletsæde er egnet til alle almindelige toiletkummer, og det er ideelt til familiehjem, restauranter, stormagasiner mv. Toiletsædet har en soft close-funktion, hvilket betyder, at det lukker langsomt og roligt. Takket være quick release-designet er dette toiletsæde både let at place..
DKK429kr
Ekskl. Moms:DKK343kr
Brand: vidaXL Model: vid-141766
Dette særdeles praktiske toiletsæde kan anvendes af børn såvel som voksne. Derfor er det ideelt til småbørnsfamilier. Sædet passer til alle almindelige toiletkummer. Pottesædet er ergonomisk designet og hjælper børn med at vænne sig til toilettet, da det er med til at fjerne deres frygt for at falde..
DKK219kr
Ekskl. Moms:DKK175kr
Brand: vidaXL Model: vid-145021
Dette toiletsæde i høj kvalitet er egnet til alle almindelige toiletkummer, og det er ideelt til hjemmet, restauranter, stormagasiner og hoteller. Toiletsædet er karakteriseret ved en soft close-funktion, hvilket betyder, at det lukker langsomt og lydløst. Takket være quick release-designet kan dett..
DKK219kr
Ekskl. Moms:DKK175kr
Viser 1 til 12 af 276 (23 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.