Menu
Your Cart

Sanitet

Brand: vidaXL Model: vid-142196
Denne ikke-elektriske bidethane kan nemt sættes fast på dit toiletsæde for komfort og renlighed. Den er særligt velegnet for børn, ældre mennesker, bevægelseshæmmede personer og hæmoridepatienter. Dette toilettilbehør i høj kvalitet forbindes direkte med dit badeværelses vandtilførsel og sprøjter næ..
DKK259kr
Ekskl. Moms:DKK207kr
Brand: vidaXL Model: vid-140784
Denne foldbare skærm er ekstremt brugbar og praktisk eftersom du kan åbne de 3 paneler hvis du har behov for det og folde dem sammen til opbevaring når du ikke bruger dem. perfekt til enhver families badeværelse. Den stabile aluminiumsramme og PP plade sikrer dig at din skærm vil give dig mange års ..
DKK659kr
Ekskl. Moms:DKK527kr
Brand: vidaXL Model: vid-140786
Denne foldbare skærm er perfekt til enhver families badeværelse. Den er ekstremt brugbar og praktisk eftersom du kan åbne de syv paneler hvis du har behov for det og folde dem sammen til opbevaring når du ikke bruger dem. Derudover kommer den med en håndklædeholder så du kan nå dit håndklæde uden at..
DKK1.539kr
Ekskl. Moms:DKK1.231kr
Brand: vidaXL Model: vid-270652
Denne badeværelsesbordplade og dette bassin er udstyret med et enkelt og tidsløst design. Begge dele vil være en fantastisk tilføjelse til dit badeværelse eller garderobe.Denne bordplade passer til ethvert badeværelse med sin størrelse på 120 x 50 x 10 cm. Det er fremstillet i cement med en jævn og ..
DKK1.163kr
Ekskl. Moms:DKK930kr
Brand: vidaXL Model: vid-140663
Denne væghængt bidet har et unikt cirkelformet design, der giver komfort på højeste niveau. Det er et perfekt valg til at rense kroppen og give et bedre helbred. Dens tidløse design gør denne bidet passer i stil med et stort udvalg toiletter. Lavet af høj kvalitet keramik, dette bidet i mange år. BE..
DKK729kr
Ekskl. Moms:DKK583kr
Brand: vidaXL Model: vid-140666
Dette bidet har et unikt, rundt design, der giver komfort på højeste niveau. Det er et perfekt valg til rengøring af kroppen. Det tidløse design betyder, at dette bidet passer i stil med et stort udvalg af toiletter. Da det er lavet af keramik i høj kvalitet, vil dette bidet holde i mange år. BEMÆRK..
DKK789kr
Ekskl. Moms:DKK631kr
Brand: vidaXL Model: vid-270653
Denne bordplade og håndvask til badeværelset har et enkelt men alligevel tidløst design. Den vil være et fantastisk supplement til dit badeværelse eller toilet. Med en samlet størrelse på 50x50x10 cm passer bordpladen til små badeværelser. Den er fremstillet af massiv beton med en glat og vandtæt ov..
DKK799kr
Ekskl. Moms:DKK639kr
Brand: vidaXL Model: vid-140326
Dette bruseafløb har en aftagelig, afrundet top for nem adgang og rengøring. Dette produkt er designet til brug med moderne pumpe- og power showers. Det er nemt at installere dette bruseafløb i enhver type brusebakke. Det forkromede bruseafløb dræner alt afløbsvandet og efterlader brusekabinen ren...
DKK159kr
Ekskl. Moms:DKK127kr
Brand: vidaXL Model: vid-140789
Denne brusekabine består af to fastgjorde paneler, to glidedøre og er ideel powerbrusebad. Den justerbare bredde gør, at afskærmingen passer optimalt til dit badeværelse, så monteringen går som smurt. Kabinen er egnet til både venstre- og højresidemontering. Dens stabile aluminiumsramme og PP-plade ..
DKK869kr
Ekskl. Moms:DKK695kr
Brand: vidaXL Model: vid-140790
Brusekabine skærmen som består af 2 faste paneler og 2 skydedøre vil give dig et perfekt brusebad. Størrelsen på kabinen kan justeres til at passe ind i dit badeværelse. Det er let som en leg at samle. Derudover kan kabinen monteres både til venstre og højre side. Den stabile aluminiumsramme og PP p..
DKK869kr
Ekskl. Moms:DKK695kr
Brand: vidaXL Model: vid-140785
Den foldbare bad skærmen er yderst praktisk og bekvemt som du kan åbne de tre paneler, når i nød og fold dem op for at spare plads, når den ikke er i brug, ideel til enhver familie badeværelse. Sin stabile aluminiumsramme og PP bord sikrer lang levetid af badet skærmen. Gummieret bund sæler er udsty..
DKK759kr
Ekskl. Moms:DKK607kr
Brand: vidaXL Model: vid-140039
Bruser væg i et slankt, moderne design, lavet af sikkerhedsglas og aluminium, med et brusebad bakke i akryl. Denne brusevæg er let at rengøre, og kommer med et drænsystem på 80 cm, og montering materialer, og gulvet har integreret anti-slip prikker. Med sin afrundede form og stilfuldt design, denne ..
DKK2.269kr
Ekskl. Moms:DKK1.815kr
Viser 1 til 12 af 600 (50 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.