Menu
Your Cart

Håndværktøjssæt

Brand: vidaXL Model: vid-210319
Dette 40-dels praktiske tap and die sæt er perfekt til rengøring og til at klippe interne og eksterne tråde, og kan anvendes til automekaniske og generelle mekaniske værkstedsbrug.  Skabt i kulstofstål i høj kvalitet, og er desuden varmebehandlet og forstærket for ekstra styrke og holdbarhed.   Tak..
DKK579kr
Ekskl. Moms:DKK463kr
Brand: vidaXL Model: vid-210318
Dette 40-dels praktiske tap and die sæt er perfekt til rengøring og til at klippe interne og eksterne tråde, og kan anvendes til automekaniske og generelle mekaniske værkstedsbrug. Skabt i kulstofstål i høj kvalitet, og er desuden varmebehandlet og forstærket for ekstra styrke og holdbarhed. Takket ..
DKK279kr
Ekskl. Moms:DKK223kr
Brand: vidaXL Model: vid-210423
Kileremværktøjsbæltet er det perfekte værktøj til at stramme, montere eller afmontere kileremme med fjederladede løse remskiver. Dette værktøjssæt kan bruges til at servicere en række forskellige køretøjer udstyret med en kilerem. Sættet har det krævede kraftforhold og clearing til at løsne fjederne..
DKK259kr
Ekskl. Moms:DKK207kr
Viser 1 til 3 af 3 (1 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.