Menu
Your Cart

Topnøgler

Brand: vidaXL Model: vid-278770
Dette sæt, som bl.a. indeholder stjernenøgler og splinenøgler, alle med riflede ringe og forskellige størrelser samt torxbits, er essentielle for en lang levetid til hverdagsbrug i garagen, haven eller på værkstedet! Professionelt varmebehandlet krom vanadium stål giver den styrke og holdbarhed til..
DKK579kr
Ekskl. Moms:DKK463kr
Brand: vidaXL Model: vid-141802
Dette topnøglesæt med 193 toppe og bits i forskellige størrelser er uundværligt for et langt serviceliv i daglig brug på autoværkstedet, i haven eller på værkstedet. Det er det perfekte sæt til alle gør-det-selv entusiaster, mekanikere og hobbyfolk. Den vendbare skraldenøgle er ideel til at fastspæn..
DKK619kr
Ekskl. Moms:DKK495kr
Brand: vidaXL Model: vid-140807
Dette torx-bit- og stjernetoppesæt, inklusive 34 stjernetoppe med riflede ringe og torx-bits i forskellige størrelser, er et essentielt sæt med et langt serviceliv til daglig brug i garagen, haven eller værkstedet. Professionelt varmebehandlet chrom-vanadium-stål giver sættet styrke og holdbarhed ti..
DKK229kr
Ekskl. Moms:DKK183kr
Brand: vidaXL Model: vid-141801
Dette topnøglesæt med 94 toppe og bits i forskellige størrelser er uundværligt for et langt serviceliv i daglig brug på autoværkstedet, i haven eller på værkstedet. Det er det perfekte sæt til alle gør-det-selv entusiaster, mekanikere og hobbyfolk. Den vendbare skraldenøgle er ideel til at fastspænd..
DKK399kr
Ekskl. Moms:DKK319kr