Menu
Your Cart

Topnøgler

Brand: vidaXL Model: vid-140814
Dette 12 mm bit sæt, som indeholder forskellige størrelser, er en stor hjælp til alle garager og arbejdspladser. Bitsættet med 10 stk er placeret på en stærk metalstribe. Det er perfekt til at reparere dræn, gearkasser eller andre dele af bilen.Kromet er professionelt varmebehandlet og giver ultimat..
DKK189kr
Ekskl. Moms:DKK151kr
Brand: vidaXL Model: vid-140809
Dette 12-hjørnede topnøglesæt indeholder 16 forskellige størrelser med riflede ringe, og det er et essentielt sæt til en garage, have eller værksted! Professionelt varmebehandlet krom-vanadiumstål giver sættet styrke og holdbarhed til en lang levetid og pålidelig brug. Størrelser er alle stemplet fo..
DKK239kr
Ekskl. Moms:DKK191kr
Brand: vidaXL Model: vid-140813
Dette 12-kantede bitssæt indeholder forskellige størrelser og er en god hjælp i garager eller værksteder. Sættet i 8 dele  i overlegen kvaliet er placeret på en robust metalklemme. Det er ideelt til reparation af bundkar, gearkasse eller andre dele på biler eller lastbiler, når de er gået i stykker...
DKK219kr
Ekskl. Moms:DKK175kr
Brand: vidaXL Model: vid-141800
Dette topnøglesæt med 46 toppe og bits i forskellige størrelser er uundværligt for et langt serviceliv i daglig brug på autoværkstedet, i haven eller på værkstedet. Det er det perfekte sæt til alle gør-det-selv entusiaster, mekanikere og hobbyfolk. Den vendbare skraldenøgle er ideel til at fastspænd..
DKK229kr
Ekskl. Moms:DKK183kr
Brand: vidaXL Model: vid-141801
Dette topnøglesæt med 94 toppe og bits i forskellige størrelser er uundværligt for et langt serviceliv i daglig brug på autoværkstedet, i haven eller på værkstedet. Det er det perfekte sæt til alle gør-det-selv entusiaster, mekanikere og hobbyfolk. Den vendbare skraldenøgle er ideel til at fastspænd..
DKK479kr
Ekskl. Moms:DKK383kr
Brand: vidaXL Model: vid-140819
Dette rørsæt med 13 forskellige størrelser og en holder er en essential del af din garage, have eller arbejdsplads og er garanteret lang levetid. Alle rør passer til metric hex og bi-hex med riflede ringe.Kromet er professionelt varmebehandlet for at skabe holdbarhed og styrke for lang levetid. Alle..
DKK169kr
Ekskl. Moms:DKK135kr
Brand: vidaXL Model: vid-140808
Denne spline topsæt, inkluderer 19 forskellige størrelser toppe med riflede ringe, det et essentielt sæt til en garage, have eller brug i værksted! Professionelt varmebehandlet krom vanadium stål giver den styrke og holdbarhed til en langsigtet pålidelig service. Størrelser er alle stemplet for nem ..
DKK229kr
Ekskl. Moms:DKK183kr
Brand: vidaXL Model: vid-141798
Dette topnøglesæt med 18 toppe i forskellige størrelser og en skraldenøgle, er uundværligt for et langt serviceliv i daglig brug på autoværkstedet, i haven eller på værkstedet. Det er det perfekte sæt til alle gør-det-selv entusiaster, mekanikere og hobbyfolk. Den vendbare skraldenøgle er ideel til ..
DKK309kr
Ekskl. Moms:DKK247kr
Brand: vidaXL Model: vid-140807
Dette torx-bit- og stjernetoppesæt, inklusive 34 stjernetoppe med riflede ringe og torx-bits i forskellige størrelser, er et essentielt sæt med et langt serviceliv til daglig brug i garagen, haven eller værkstedet. Professionelt varmebehandlet chrom-vanadium-stål giver sættet styrke og holdbarhed ti..
DKK229kr
Ekskl. Moms:DKK183kr
Brand: vidaXL Model: vid-140818
Dette torx-stjernetopsæt inkluderer 12 forskellige størrelser bits og en Clip Strip, og det er et essentielt sæt til mange biler, motorcykel og cykler, der bruger torx/stjerneskruer! Professionelt varmebehandlet krom-vanadiumstål giver sættet styrke og holdbarhed, for en langvarig og pålidelig brug...
DKK249kr
Ekskl. Moms:DKK199kr
Brand: vidaXL Model: vid-141802
Dette topnøglesæt med 193 toppe og bits i forskellige størrelser er uundværligt for et langt serviceliv i daglig brug på autoværkstedet, i haven eller på værkstedet. Det er det perfekte sæt til alle gør-det-selv entusiaster, mekanikere og hobbyfolk. Den vendbare skraldenøgle er ideel til at fastspæn..
DKK739kr
Ekskl. Moms:DKK591kr
Viser 1 til 11 af 11 (1 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.