Menu
Your Cart

Skruetvinger

Brand: vidaXL Model: vid-141311
Denne presser kan anvendes til at holde arbejdsdele godt på plas til at udføre meget præcist arbejde. Takket været dens fantastiske fastspændingsstyrke, vil den ikke flytte sig under hverken boring eller fræsning. Da den er produceret i støbejern, er presseren yderst holdbar og robust. Enheden inkl..
DKK239kr
Ekskl. Moms:DKK191kr
Brand: vidaXL Model: vid-141313
Denne maskine vipper 90 grader, og er robust konstrueret. Takket været dens fantastiske spændkraft, vil den ikke bevæge sig under boring eller fræsning. Den er fabrikeret i støbejern, og er stæk og holdbar. Den har en vippevinkel mellem 0-90 grader, og en låsetap på kæden til at fiksere ved hver 15 ..
DKK579kr
Ekskl. Moms:DKK463kr
Brand: vidaXL Model: vid-141314
Denne 90 graders hjørnepresser anvendes til at sikre arbejdsdele, den er ideel til højre hjørne kombinering, samling, svejsning, eller slibning. Enheden er robust konstrueret og anvendelig til dagligt værkstedsbrug. Et smart dobbelt pivot design tillader fæstning af identiske, eller forskellige styk..
DKK619kr
Ekskl. Moms:DKK495kr
Brand: vidaXL Model: vid-141312
Dette tværslæde skruestik kan anvendes til sikkert at fæstne arbejdsmateriale til præcist metalarbejde. Takket være dets fantastiske spændkraft, vil skruestikket ikke flytte sig under boring eller fræsning. Da skruestikket er fabrikeret i støbejern gør det stærkt og holdbart. Tværslæden vil være hjæ..
DKK539kr
Ekskl. Moms:DKK431kr
Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.