Menu
Your Cart

Mureværktøj

Brand: vidaXL Model: vid-141200
Denne cementblander kan håndtere alle former for materialeblandinger på arbejdspladsen. Den er ideel til cement, mørtel og gips. Med denne blander kan du arbejde hurtigt og effektivt, hvilket sparer tid og energi. Den koniske tromleform gør den let at tømme. Vinklen på cementblanderen kan justeres m..
DKK1.449kr
Ekskl. Moms:DKK1.159kr
Brand: vidaXL Model: vid-140257
Vores robuste og kraftfulde beton vibrator har en kraftig 1500W motor, praktisk bærehåndtag, forstærket stål og drejefod. Det omfatter også en 6 meter lang slange. Denne beton vibrator er et must at få luften ud af den friske beton. Start vibratoren i flydende beton og luft vil langsomt bevæge sig o..
DKK1.329kr
Ekskl. Moms:DKK1.063kr
Brand: vidaXL Model: vid-141165
Denne cementblander kan håndtere alle former for materialeblandinger på arbejdspladsen. Den er ideel til cement, mørtel og gips. Den koniske tromleform gør den let at tømme. Vinklen på cementblanderen kan justeres med tippestangen. To store gummihjul giver nem manøvredygtighed. Den brede fodplade og..
DKK2.119kr
Ekskl. Moms:DKK1.695kr
Brand: vidaXL Model: vid-143976
Denne praktiske glittemaskine, som har en kraftig 710 W motor, sikrer, at opgaver som nivellering og polering af gulv bliver løst både effektivt og præcist. Denne glittemaskine forenkler og fremskynder overfladebehandlingen, og den sikrer bedre resultater end ved brug af andet traditionelt håndholdt..
DKK1.199kr
Ekskl. Moms:DKK959kr
Brand: vidaXL Model: vid-143977
Denne holdbare glittetallerken sikrer, at opgaver som nivellering og polering af gulv bliver løst både effektivt og præcist, når den er monteret på en glittemaskine. Denne glittetallerken forenkler og fremskynder overfladebehandlingen, som f.eks. udjævning af cement og afskalling af vægbelægninger,..
DKK289kr
Ekskl. Moms:DKK231kr
Viser 1 til 5 af 5 (1 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.