Menu
Your Cart

Vægte

Brand: vidaXL Model: vid-143384
Denne kranvægt af høj kvalitet er ideel til vejning af tunge læs på op til 1000 kg, og den er alsidig, pålidelig, nøjagtig og nem at anvende. Kranvægten har et klart LCD-display, som er letlæseligt. Den er udstyret med genopladeligt batteri, som har lang levetid. Takket være højkvalitets metal er v..
DKK819kr
Ekskl. Moms:DKK655kr
Brand: vidaXL Model: vid-143380
Vores digitale vægt i høj kvalitet er udstyret med et indbygget, genopladeligt batteri og giver dig nøjagtig måling. Vægten er et ideelt valg til vejning af ting såsom grøntsager, frugt og indpakkede objekter op til 30 kg. LCD-displayet er særdeles klart og kan tydeligt aflæses. Med to vejefunktione..
DKK509kr
Ekskl. Moms:DKK407kr
Brand: vidaXL Model: vid-143381
Platformsvægten i høj kvalitet, som er forsynet med et indbygget, genopladeligt batteri, giver dig nøjagtige målinger. Med en maksimal kapacitet på 300 kg er vægten et ideelt valg til at veje en lang række ting. LCD-skærmen med baggrundslys er tydelig og kan nemt aflæses. Den elektroniske vægt, som ..
DKK769kr
Ekskl. Moms:DKK615kr
Brand: vidaXL Model: vid-143385
Denne elektroniske pakkevægt af høj kvalitet er ideel til vejning af tunge læs på op til 30 kg., og den er alsidig, pålidelig, nøjagtig og nem at anvende. Denne pakkevægt har et klart LCD-display, som er letaflæselig. Med en målenøjagtighed på 5 g giver pakkevægten nøjagtige vejninger. Den er udsty..
DKK439kr
Ekskl. Moms:DKK351kr
Brand: vidaXL Model: vid-143383
Denne kranvægt af høj kvalitet er ideel til vejning af tunge læs på op til 300 kg, og den er alsidig, pålidelig, nøjagtig og nem at anvende. Kranvægten har et klart LCD-display, som er letlæseligt. Den er udstyret med genopladeligt batteri, som har lang levetid. Takket være højkvalitets metal er væ..
DKK479kr
Ekskl. Moms:DKK383kr
Viser 1 til 5 af 5 (1 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.