Menu
Your Cart

Måleredskaber & sensorer

Brand: vidaXL Model: vid-143384
Denne kranvægt af høj kvalitet er ideel til vejning af tunge læs på op til 1000 kg, og den er alsidig, pålidelig, nøjagtig og nem at anvende. Kranvægten har et klart LCD-display, som er letlæseligt. Den er udstyret med genopladeligt batteri, som har lang levetid. Takket være højkvalitets metal er v..
DKK689kr
Ekskl. Moms:DKK551kr
Brand: vidaXL Model: vid-143380
Vores digitale vægt i høj kvalitet er udstyret med et indbygget, genopladeligt batteri og giver dig nøjagtig måling. Vægten er et ideelt valg til vejning af ting såsom grøntsager, frugt og indpakkede objekter op til 30 kg. LCD-displayet er særdeles klart og kan tydeligt aflæses. Med to vejefunktione..
DKK359kr
Ekskl. Moms:DKK287kr
Brand: vidaXL Model: vid-143381
Platformsvægten i høj kvalitet, som er forsynet med et indbygget, genopladeligt batteri, giver dig nøjagtige målinger. Med en maksimal kapacitet på 300 kg er vægten et ideelt valg til at veje en lang række ting. LCD-skærmen med baggrundslys er tydelig og kan nemt aflæses. Den elektroniske vægt, som ..
DKK729kr
Ekskl. Moms:DKK583kr
Brand: vidaXL Model: vid-141655
Dette 2-vejs manometersæt kan bruges til at fylde og tjekke airconditonsystemer ved at vise trykket i systemet. Det passer til alle A/C-anlæg i biler og til kommercielle og private A/C-kølesystemer. De farvekodede målere er hurtige, tydelige og nemme at læse. Målerne er indkapslet i stødsikkert mate..
DKK399kr
Ekskl. Moms:DKK319kr
Brand: vidaXL Model: vid-141657
Dette 4-vejs manometersæt kan bruges til at fylde og tjekke airconditonsystemer ved at vise trykket i systemet. Det passer til alle A/C-anlæg i biler og til kommercielle og private A/C-kølesystemer. De farvekodede målere er hurtige, tydelige og nemme at læse. Målerne er indkapslet i stødsikkert mate..
DKK549kr
Ekskl. Moms:DKK439kr
Brand: vidaXL Model: vid-143385
Denne elektroniske pakkevægt af høj kvalitet er ideel til vejning af tunge læs på op til 30 kg., og den er alsidig, pålidelig, nøjagtig og nem at anvende. Denne pakkevægt har et klart LCD-display, som er letaflæselig. Med en målenøjagtighed på 5 g giver pakkevægten nøjagtige vejninger. Den er udsty..
DKK459kr
Ekskl. Moms:DKK367kr
Viser 1 til 9 af 9 (1 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.