Menu
Your Cart

Loddekolber

Brand: vidaXL Model: vid-140776
Dette loddekolbesæt leveres komplet i en plastikkasse. Denne loddekolbe er ideel til at skrive, tegne, udsmykke, brænde linjer og ornamenter på træ, læder, kork og meget mere. Det kan også anvendes til at smelte loddetin og lodde for eksempel printplader og elektroniske projekter ved hjælp af de med..
DKK169kr
Ekskl. Moms:DKK135kr
Brand: vidaXL Model: vid-140771
Denne loddestation leveres komplet med tilbehør og er et glimrende valg til brug i industriel produktion, elektronisk reparation, forretningsbetingelser projekter, og meget mere. Det viser både den valgte og den faktiske temperatur på loddestation så let at bruge. Temperaturen kan indstilles fra 150..
DKK549kr
Ekskl. Moms:DKK439kr
Brand: vidaXL Model: vid-140772
Denne loddestation i høj kvalitet er et glimrende valg til brug i industriel produktion, elektronisk reparation, forretningsbetingelser projekter og meget mere. Denne loddestation er nem at bruge, og temperaturen kan indstilles fra 150 til 450 grader. Temperaturen kan kontrolleres manuelt ved at dre..
DKK359kr
Ekskl. Moms:DKK287kr
Brand: vidaXL Model: vid-140775
Denne loddekolbe er et ideelt valg både til gør det selv-typen og professionelle. Den kan anvendes i vid udstrækning inden for industriel fremstilling, generel elektrisk fastgørelse, generelle forbedringsprojekter mv. Med en effekt på 300 W er denne loddekolbe også perfekt egnet til større projekter..
DKK279kr
Ekskl. Moms:DKK223kr
Brand: vidaXL Model: vid-141180
Denne loddekolbe, et perfekt valg til gør-det-selv hobbyfolk og fagfolk, kunne i vid udstrækning anvendes i industriel produktion, almindelig elektrisk fastsættelse generelle projekter hjem forbedring, etc. Den isolerede håndtag er behageligt at bruge og er stadig køligt under længere tids brug. Lod..
DKK269kr
Ekskl. Moms:DKK215kr
Viser 1 til 5 af 5 (1 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.