Menu
Your Cart

Sump-, kloak- & spildevandspumper

Brand: vidaXL Model: vid-45451
Vores multifunktionelle, nedsænkelige pumpe med en kapacitet på 1000 liter i timen er det perfekte valg til markvanding, dræning, oversvømmelseskontrol mv. Damspumpen er udstyret med en energieffektiv motor, som har en stor kapacitet ved et lavt energiforbrug. Pumpens maks. løftehøjde er 60 meter. ..
DKK329kr
Ekskl. Moms:DKK263kr
Brand: vidaXL Model: vid-142089
Denne elektriske dykpumpe af høj kvalitet er et perfekt valg til at bortlede snavset vand. Den er egnet til brug i både rent og snavset vand. Denne dykpumpe er nem at bruge med en højdejusterbar flydekontakt. Med en maksimal løftehøjde på 10 m og en maksimal dybde på 7 m kan den nemt pumpe snavset ..
DKK499kr
Ekskl. Moms:DKK399kr
Brand: vidaXL Model: vid-142088
Denne elektriske dykpumpe af høj kvalitet er et perfekt valg til at bortlede snavset vand. Den er egnet til brug i både rent og snavset vand. Denne dykpumpe er nem at bruge med en højdejusterbar svømmekobler. Med en maksimal trykhøjde 8 m og en maksimal dybde på 7 m kan den nemt pumpe spildevand op..
DKK479kr
Ekskl. Moms:DKK383kr
Brand: vidaXL Model: vid-140942
Denne elektriske dykpumpe af høj kvalitet er et perfekt valg til at bortlede urent vand. Den er egnet til brug i både rent og urent vand. Denne dykpumpe er nem at bruge med en højdejusterbar svømmekobler. Med en maksimal løftehøjde på 5 m og en maksimal dybde på 7 m kan den nemt pumpe urent vand op ..
DKK359kr
Ekskl. Moms:DKK287kr
Brand: vidaXL Model: vid-141884
Denne pneumatiske rørrenser bruger kraften fra sammenpresset luft til at fjerne selv den mest sejlivede tilstopning i dine afløb hurtigt. Den kan klare mange forskellige typer tilstopning forårsaget af affald som f.eks. støv, fedt, hår etc. Denne afløbsrenser er nem og sikker at bruge. Luftpumpen k..
DKK589kr
Ekskl. Moms:DKK471kr
Viser 1 til 5 af 5 (1 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.