Menu
Your Cart

Kæder, wire & reb

Brand: vidaXL Model: vid-141076
Denne natotråd, der er egnet til alle former for udendørsbrug, er et perfekt valg til beskyttelse af din have eller gård! Den er lavet af højkvalitetsstål, er vejr- og vandbestandigt og har derfor en lang levetid. Denne robuste natotråd, som kan spredes op til 60 m, er designet til effektivt at hold..
DKK689kr
Ekskl. Moms:DKK551kr
Brand: vidaXL Model: vid-141807
Denne NATO-pigtråd er egnet til alle former for udendørs brug og vil være et perfekt valg til beskyttelse af din have eller erhvervsejendomme. Det kan endda bruges til at sikre militærområder, fængsler og offentlige institutioner. Det er ideelt til både erhvervsmæssig og privat brug. Den robuste pig..
DKK369kr
Ekskl. Moms:DKK295kr
Brand: vidaXL Model: vid-140115
Galvaniseret 2-leder pigtråd, 500 meter, med en diameter på 1,6 mm. Den pigtråd er den ideelle løsning til at holde uønskede mennesker og dyr væk. Det kan selvfølgelig også bruges til at afskærme eller vedlægge områder som folde, græs, men også planter og træer.Diameter: 1,6 mm.Højde: 250 m.2-leder,..
DKK799kr
Ekskl. Moms:DKK639kr
Brand: vidaXL Model: vid-141075
Denne Nato pigtråd er egnet til alle mulige udendørsformål, og den er det perfekte valg til beskyttelse af din have eller gårdsplads! Den er lavet af galvaniseret stål af god kvalitet, og vores pigtråd er vejr-og-vandbestandigt, hvilket sikrer lang brugstid.Denne solide pigtråd, der kan strækkes op ..
DKK599kr
Ekskl. Moms:DKK479kr
Brand: vidaXL Model: vid-141077
Denne pigtråd, velegnet til alle typer af udendørs brug, er et perfekt valg til at beskytte din have eller værftet! Lavet af høj kvalitet pulverlakeret jern, vores pigtråd er vejr-og-vandtæt, derfor sikrer en livslang service.Denne praktiske pigtråd, med en samlet længde på 100 m, er designet til at..
DKK419kr
Ekskl. Moms:DKK335kr
Brand: vidaXL Model: vid-141810
Dette NATO pigtråd, som passer til alle typers udendørs anvendelse, vil være perfekt til at beskytte din have eller offentlige ejendom. Det kan endda anvendes til at sikre militante områder, fængsler, eller regerings områder. Det er ideelt til offentligt samt hjemligt brug. Den robuste pigtråd, som ..
DKK689kr
Ekskl. Moms:DKK551kr
Brand: vidaXL Model: vid-141811
Dette NATO pigtråd, som passer til alle typers udendørs anvendelse, vil være perfekt til at beskytte din have eller offentlige ejendom. Det kan endda anvendes til at sikre militante områder, fængsler, eller regerings områder. Det er ideelt til offentligt samt hjemligt brug.  Den robuste pigtråd er ..
DKK419kr
Ekskl. Moms:DKK335kr
Brand: vidaXL Model: vid-141813
Dette NATO pigtråd, som passer til alle typers udendørs anvendelse, vil være perfekt til at beskytte din have eller offentlige ejendom. Det kan endda anvendes til at sikre militante områder, fængsler, eller regerings områder. Det er ideelt til offentligt samt hjemligt brug.    Den robuste pigtråd e..
DKK839kr
Ekskl. Moms:DKK671kr
Brand: vidaXL Model: vid-141812
Dette NATO pigtråd, som passer til alle typers udendørs anvendelse, vil være perfekt til at beskytte din have eller offentlige ejendom. Det kan endda anvendes til at sikre militante områder, fængsler, eller regerings områder. Det er ideelt til offentligt samt hjemligt brug.    Den robuste pigtråd e..
DKK539kr
Ekskl. Moms:DKK431kr
Brand: vidaXL Model: vid-142665
Dette sæt af bagageremme er ideelt til camping, flytning eller til at bære ting på cykler eller motorcykler. Sættet af bagageremme består af 30 bagageremme i tre forskellige længder i forskellige farver, så du nemt og hurtigt kan identificere dem. Hver rem har en afrundet krog for enden, som forhind..
DKK219kr
Ekskl. Moms:DKK175kr
Brand: vidaXL Model: vid-144797
Dette sisalreb er særdeles populært på forskellige områder takket være rebets universelle anvendelsesmuligheder. Det er ideelt til brug inden for landbrug og forsendelse, men også til private formål rundt omkring i hjemmet og haven, f.eks. som et gelænder eller en plantestøtte. Dette sisalreb, som k..
DKK309kr
Ekskl. Moms:DKK247kr
Viser 1 til 12 af 151 (13 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.