Menu
Your Cart

Isenkram – tilbehør

Brand: vidaXL Model: vid-140910
Dette værktøjsvogn i høj kvalitet, der er udstyret med 2 hjul og et håndtag, er et perfekt valg til at beskytte dit værktøj og udstyr under transport eller til bedre opbevaring. Denne robuste værktøjsvogn har en stor værktøjskasse øverst og nederst og en mellemdel med 3 skuffer og giver dig stor opb..
DKK459kr
Ekskl. Moms:DKK367kr
Brand: vidaXL Model: vid-140301
Denne værktøjskasse er et perfekt setup for alle, der ofte har brug for at rejse med deres værktøjer. Den kan også bruges som mobil og praktisk opbevaring af hobbyværktøjer eller -materialer.  Den består af 3 elementer, der kan skilles fra hinanden: en traditionel værktøjskasse, en kasse med to skuf..
DKK1.069kr
Ekskl. Moms:DKK855kr
Brand: vidaXL Model: vid-140761
Dette vægmonterede opbevaringskassesæt i plastik er et must-have til ethvert værksted, og det er ideelt til opbevaring af møtrikker, bolte og andre smådele.  De 30 udtagelige og stabelbare opbevaringskasser er lavet af polypropylen, som har en høj, termisk stabilitet, højelektrisk egenskab og er res..
DKK299kr
Ekskl. Moms:DKK239kr
Brand: vidaXL Model: vid-142363
Denne svejsevogn er meget praktisk og bekvem til dine svejseopgaver. Den holdbare og pålidelige svejsevogn er fremstillet af førsteklasses stål. Den kan bære op til 70 kg. Med indbyggede hjul kører den jævnt og nemt. Dens 4 skuffer har rigelig med plads til at holde orden og opbevare dine svejsereds..
DKK609kr
Ekskl. Moms:DKK487kr
Viser 1 til 12 af 334 (28 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.