Menu
Your Cart

Isenkram – tilbehør

Brand: vidaXL Model: vid-90463
Det flettede polyesterreb bruges ofte inden for marineindustri og til anden erhvervsmæssig anvendelse og er velegnet som spændesnor, tov til båden, bardunsnor, tørresnor mv. Dette polyesterreb har en høj brudstyrke og lav strækning. Det er UV-resistent, slidstærkt og kemikalieresistent, hvilket gar..
DKK539kr
Ekskl. Moms:DKK431kr
Brand: vidaXL Model: vid-141401
Dette sæt med to vægmonterede sorteringssystemer til værktøj med 24 polypropylen-æsker er et must-have til ethvert værksted, ideel til at opbevare søm, skruer, og andre småsager i. Dets æsker kan tages ud og stables, og de er lavet af polypropylen med høj densitet, hvilket modstår høje temperaturer ..
DKK249kr
Ekskl. Moms:DKK199kr
Brand: vidaXL Model: vid-141809
Disse svalehaleclips af høj kvalitet er designet til at forme NATO-pigtråd i spiraler, der danner en rørformet barriere, som vil holde uønskede gæster ude af din have. Clipsene skal bruges sammen med en clipsapplikator. Clipsene, der er fremstillet af galvaniseret stil, er vejr- og vandbestandige og..
DKK149kr
Ekskl. Moms:DKK119kr
Brand: vidaXL Model: vid-141403
Denne værktøjsorganisator i plastik er et must have til ethvert værksted, ideel til at opbevare små dele, tilbehør, værktøj og andet. De 47 fjernbare og opbevarings kasser kan stables og passer ind i stativet i 7 rækker. Da kasserne er lavet af tæt polypropylen kan de modstå høje temperaturer og er ..
DKK839kr
Ekskl. Moms:DKK671kr
Brand: vidaXL Model: vid-141812
Dette NATO pigtråd, som passer til alle typers udendørs anvendelse, vil være perfekt til at beskytte din have eller offentlige ejendom. Det kan endda anvendes til at sikre militante områder, fængsler, eller regerings områder. Det er ideelt til offentligt samt hjemligt brug.    Den robuste pigtråd e..
DKK359kr
Ekskl. Moms:DKK287kr
Brand: vidaXL Model: vid-141813
Dette NATO pigtråd, som passer til alle typers udendørs anvendelse, vil være perfekt til at beskytte din have eller offentlige ejendom. Det kan endda anvendes til at sikre militante områder, fængsler, eller regerings områder. Det er ideelt til offentligt samt hjemligt brug.    Den robuste pigtråd e..
DKK429kr
Ekskl. Moms:DKK343kr
Brand: vidaXL Model: vid-141811
Dette NATO pigtråd, som passer til alle typers udendørs anvendelse, vil være perfekt til at beskytte din have eller offentlige ejendom. Det kan endda anvendes til at sikre militante områder, fængsler, eller regerings områder. Det er ideelt til offentligt samt hjemligt brug.  Den robuste pigtråd er ..
DKK269kr
Ekskl. Moms:DKK215kr
Brand: vidaXL Model: vid-141810
Dette NATO pigtråd, som passer til alle typers udendørs anvendelse, vil være perfekt til at beskytte din have eller offentlige ejendom. Det kan endda anvendes til at sikre militante områder, fængsler, eller regerings områder. Det er ideelt til offentligt samt hjemligt brug. Den robuste pigtråd, som ..
DKK339kr
Ekskl. Moms:DKK271kr
Brand: vidaXL Model: vid-141077
Denne pigtråd, velegnet til alle typer af udendørs brug, er et perfekt valg til at beskytte din have eller værftet! Lavet af høj kvalitet pulverlakeret jern, vores pigtråd er vejr-og-vandtæt, derfor sikrer en livslang service.Denne praktiske pigtråd, med en samlet længde på 100 m, er designet til at..
DKK259kr
Ekskl. Moms:DKK207kr
Brand: vidaXL Model: vid-141075
Denne Nato pigtråd er egnet til alle mulige udendørsformål, og den er det perfekte valg til beskyttelse af din have eller gårdsplads! Den er lavet af galvaniseret stål af god kvalitet, og vores pigtråd er vejr-og-vandbestandigt, hvilket sikrer lang brugstid.Denne solide pigtråd, der kan strækkes op ..
DKK289kr
Ekskl. Moms:DKK231kr
Brand: vidaXL Model: vid-140908
Dette robuste værktøjskassesæt kommer med 6 kasser og er perfekt til at opbevare værktøj såsom skruer, søm og andre små dele. Hver kasse har 21 rum, så du kan være sikker på at holde styr på alt dit værktøj og nemt finde frem til, hvad du skal bruge i fremtiden.Kasserne er lavet af kvalitets polypro..
DKK429kr
Ekskl. Moms:DKK343kr
Brand: vidaXL Model: vid-140115
Galvaniseret 2-leder pigtråd, 500 meter, med en diameter på 1,6 mm. Den pigtråd er den ideelle løsning til at holde uønskede mennesker og dyr væk. Det kan selvfølgelig også bruges til at afskærme eller vedlægge områder som folde, græs, men også planter og træer.Diameter: 1,6 mm.Højde: 250 m.2-leder,..
DKK579kr
Ekskl. Moms:DKK463kr
Viser 1 til 12 af 332 (28 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.