Menu
Your Cart

Isenkram – tilbehør

Brand: vidaXL Model: vid-140910
Dette værktøjsvogn i høj kvalitet, der er udstyret med 2 hjul og et håndtag, er et perfekt valg til at beskytte dit værktøj og udstyr under transport eller til bedre opbevaring. Denne robuste værktøjsvogn har en stor værktøjskasse øverst og nederst og en mellemdel med 3 skuffer og giver dig stor opb..
DKK549kr
Ekskl. Moms:DKK439kr
Brand: vidaXL Model: vid-140301
Denne værktøjskasse er et perfekt setup for alle, der ofte har brug for at rejse med deres værktøjer. Den kan også bruges som mobil og praktisk opbevaring af hobbyværktøjer eller -materialer.  Den består af 3 elementer, der kan skilles fra hinanden: en traditionel værktøjskasse, en kasse med to skuf..
DKK1.129kr
Ekskl. Moms:DKK903kr
Brand: vidaXL Model: vid-143897
Denne tilbagetrækkelige vandslangetromle kommer med en forbindelsesdel og sprøjtedyse, og den kan vægmonteres til havevanding, rengøring af køretøjer og andre udendørs vandingsopgaver. Denne vægmonterede slangetromle er forudstyret med en 20 meter lang havevandslange, mens tilslutningsslangen har e..
DKK549kr
Ekskl. Moms:DKK439kr
Brand: vidaXL Model: vid-143896
Denne tilbagetrækkelige vandslangetromle kommer med en forbindelsesdel og sprøjtedyse, og den kan vægmonteres til havevanding, rengøring af køretøjer og andre udendørs vandingsopgaver. Denne vægmonterede slangetromle er forudstyret med en 10 meter lang havevandslange, mens tilslutningsslangen har e..
DKK389kr
Ekskl. Moms:DKK311kr
Viser 1 til 12 af 334 (28 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.