Menu
Your Cart

Stikdåser

Brand: vidaXL Model: vid-46355
Denne pålidelige stikdåsestolpe kan bruges til at tilslutte elektriske apparater i haven som f.eks. græsslåmaskiner, hækkeklippere, sprinklersystemer, dampumper, udendørslys mv. Stikdåsens kabinet og dæksel er fremstillet af kvalitetsplast, som kan modstå ekstreme vejrforhold, og som er meget holdb..
DKK309kr
Ekskl. Moms:DKK247kr
Brand: vidaXL Model: vid-41236
Denne pålidelige stikkontaktstolpe kan bruges til at tilslutte elektriske apparater i haven som f.eks. græsslåmaskiner, hækkeklippere, sprinklersystemer, dampumper, udendørslys mv.  Det holdbare kabinet i rustfrit stål gør den ikke kun meget robust, men betyder også, at den kan modstå ekstreme vejrf..
DKK339kr
Ekskl. Moms:DKK271kr
Brand: vidaXL Model: vid-40589
Denne  stikdåse har et smart design, som skjuler 4 udtag med jord i form af en kunstig sten. Stikdåsen er vandtæt, så du kan installere den i din have uden at bekymre dig om sikkerhedsproblemer.  Den er ideel til brug til havebelysning, græsslåmaskiner, dampumper mm.  Pakken indeholder en stikdåse m..
DKK309kr
Ekskl. Moms:DKK247kr
Brand: vidaXL Model: vid-50115
Hold din arbejdsplads eller bord velorganiseret med dette stikdåsetårn! Når det er nødvendigt, kan du simpelthen trykke på enheden for at poppe den op og anvende stikdåserne. Ellers sidder den skjult i din bordplade. Stikdåsen kræver kun et hul på 60 mm i diameter og en dybde på 300 mm, som bores i..
DKK219kr
Ekskl. Moms:DKK175kr
Brand: vidaXL Model: vid-41232
Denne pålidelige stikkontakt til haven kan anvendes til at give strøm til dine haveredskaber, såsom græsslåmaskiner, hækketrimmer, sprinkler systemer, dam pumper, udendørs lys etc. Fabrikeret i materialer af høj kvalitet, gør at denne stikkontakt kan modstå ekstreme vejrforhold og er enormt holdbar...
DKK199kr
Ekskl. Moms:DKK159kr
Brand: vidaXL Model: vid-41233
Denne pålidelige stikkontakt til haven kan bruges til at strømforsyne dine haveredskaber, såsom plæneklippere, hækkeklippere, sprinklersystemer, vandpumper, udendørs lys, osv.Det solide jern ydre gør den ikke blot meget robust, men gør også, at den kan modstå ekstreme vejrforhold.De fjederbelastede ..
DKK359kr
Ekskl. Moms:DKK287kr
Brand: vidaXL Model: vid-41238
Denne pålidelige stikkontakt til haven kan bruges til at strømforsyne dine haveredskaber, såsom plæneklippere, hækkeklippere, sprinklersystemer, vandpumper, udendørs lys, osv. Det solide rustfrit stål gør den ikke blot meget robust, men gør også, at den kan modstå ekstreme vejrforhold. De fjederbela..
DKK329kr
Ekskl. Moms:DKK263kr
Brand: vidaXL Model: vid-46356
Denne pålidelige stikdåsestolpe kan bruges til at tilslutte elektriske apparater i haven som f.eks. græsslåmaskiner, hækkeklippere, sprinklersystemer, dampumper, udendørslamper mv. Stikdåsens kabinet og dæksel er fremstillet af kvalitetsplast, som kan modstå ekstreme vejrforhold, og som er meget ho..
DKK309kr
Ekskl. Moms:DKK247kr
Brand: vidaXL Model: vid-41230
Denne pålidelige stikkontakt til haven kan anvendes til dine haveapparater, såsom plæneklippere, hækkeklippere, sprinklersystemer, dampumper, udendørs lys, etc. Produceret i materialer af høj kvalitet, kan denne stikkontakt modstå ekstremt vejr og er meget holdbar. Den har to kontakter og en mekanis..
DKK339kr
Ekskl. Moms:DKK271kr
Brand: vidaXL Model: vid-41234
Denne pålidelige stikdåsestolpe kan bruges til at tilslutte elektriske apparater i haven som f.eks. græsslåmaskiner, hækkeklippere, sprinklersystemer, dampumper, udendørslys mv.  Denne stikkontaktstolpe er fremstillet af materiale i høj kvalitet, og den kan derfor modstå ekstreme vejrforhold og er m..
DKK309kr
Ekskl. Moms:DKK247kr
Brand: vidaXL Model: vid-41237
Denne pålidelige stikdåsestolpe kan bruges til at tilslutte elektriske apparater i haven som f.eks. græsslåmaskiner, hækkeklippere, sprinklersystemer, dampumper, udendørslys mv.  Denne stikkontaktstolpe er fremstillet af materiale i høj kvalitet, og den kan derfor modstå ekstreme vejrforhold og er m..
DKK369kr
Ekskl. Moms:DKK295kr
Brand: vidaXL Model: vid-41235
Denne pålidelige stikkontakt til haven kan bruges til at strømforsyne dine haveredskaber, såsom plæneklippere, hækkeklippere, sprinklersystemer, vandpumper, udendørs lys, osv. Det solide jernydre gør den ikke blot meget robust, men gør også, at den kan modstå ekstreme vejrforhold. De fjederbelastede..
DKK379kr
Ekskl. Moms:DKK303kr
Viser 1 til 12 af 12 (1 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.