Menu
Your Cart

Fliser

Brand: vidaXL Model: vid-244514
Fuldend en ufærdig væg eller omdan dine bare, hvide vægge til at være en væsentlig del af rummet med dette beklædningssæt! Disse dekorative afslutningspaneler vil tilføre et strejf af rustik charme til ethvert rum med deres slidte, naturlige udseende. Beklædningen er fremstillet af holdbar, genbrugt..
DKK609kr
Ekskl. Moms:DKK487kr
Brand: vidaXL Model: vid-244513
Fuldend en ufærdig væg eller omdan dine bare, hvide vægge til at være en væsentlig del af rummet med dette beklædningssæt! Disse dekorative vægpaneler vil tilføre et strejf af rustik charme til ethvert rum med deres rå industrielle udseende. Beklædningen er fremstillet af holdbar, højkvalitativ teak..
DKK409kr
Ekskl. Moms:DKK327kr
Brand: vidaXL Model: vid-245793
Fuldend en ufærdig væg eller omdan dine bare, hvide vægge til at være en væsentlig del af rummet med dette beklædningssæt! Disse dekorative paneler vil tilføre et strejf af rustik charme til ethvert rum med deres slidte, naturlige udseende. Denne vægbeklædning er lavet af slidstærk, højkvalitets tea..
DKK519kr
Ekskl. Moms:DKK415kr
Brand: vidaXL Model: vid-245794
Færdiggør en ufærdig væg eller giv dine blanke, hvide vægge særpræg med dette vægbeklædningssæt! Disse dekorative vægpaneler bliver højdepunktet i ethvert rum med deres forvitrede, naturlige look. Denne vægbeklædning er lavet af slidstærk, højkvalitets teak med et naturlig finish, der vil føje til p..
DKK519kr
Ekskl. Moms:DKK415kr
Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.