Menu
Your Cart

Dørgreb & -håndtag

Brand: vidaXL Model: vid-270122
Dette sæt med PZ-dørrosetter er designet til brug på enhver moderne dør i hjemmet eller på kontoret. Dørrosetterne har en robust, rustfri stålkonstruktion, så de er holdbare til langvarigt brug. De er også nemme at montere med det inkluderede monteringstilbehør.Pakken indeholder 3 sæt af PZ-dørroset..
DKK0kr
Ekskl. Moms:DKK0kr
Brand: vidaXL Model: vid-270117
Dette WC-dørhåndtagssæt med plade er designet til brug på enhver badeværelsesdør. Dette stilfulde dørhåndtag med pladedesign skjuler også installationshardware, så det kun er din dørs smukke håndtag, der skinner igennem.Håndtaget kan monteres på både højrehåndede og venstrehåndede døre. Vores håndta..
DKK0kr
Ekskl. Moms:DKK0kr
Brand: vidaXL Model: vid-270123
Disse WC-dørrosetter er designet til brug på enhver badeværelsesdør. Dørrosetterne har en robust, rustfri stålkonstruktion, så de er egnet til langvarigt brug. De er også nemme at montere med det inkluderede monteringstilbehør. Pakken indeholder 3 sæt af WC-dørrosetter.3 sæt af WC-dørrosetterDiamete..
DKK454kr
Ekskl. Moms:DKK363kr
Brand: vidaXL Model: vid-270106
Dette BB-dørhåndtagssæt med roset er designet til brug på enhver moderne dør i hjemmet eller på kontoret. Det stilfulde dørhåndtagssæt har et moderne og buet design, og det skjuler samtidig al installationshardware, så det kun er dit smukke dørhåndtag, der skinner igennem.Håndtaget kan monteres på b..
DKK523kr
Ekskl. Moms:DKK418kr
Brand: vidaXL Model: vid-270108
Dette WC-dørhåndtagssæt med roset er designet til brug på enhver badeværelsesdør. Det stilfulde dørhåndtagssæt har en moderne bue, og det skjuler al installationshardware.Håndtaget kan monteres på både højrehåndede og venstrehåndede døre. Vores håndtag har en kraftig, rustfri stålkonstruktion, så de..
DKK579kr
Ekskl. Moms:DKK463kr
Brand: vidaXL Model: vid-270113
Dette PZ-dørhåndtagssæt med roset er designet til brug på enhver moderne dør i hjemmet eller på kontoret. Dette stilfulde dørhåndtag har et moderne design, og det skjuler også installationshardware, så det kun er din dørs smukke håndtag, der skinner igennem.Håndtaget kan monteres på både højrehånded..
DKK590kr
Ekskl. Moms:DKK472kr
Brand: vidaXL Model: vid-270104
Dette PZ-dørhåndtagssæt med roset er designet til brug på enhver moderne dør i hjemmet eller på kontoret. Dette stilfulde dørhåndtag har et moderne design, og det skjuler også installationshardware, så det kun er din dørs smukke håndtag, der skinner igennem.Håndtaget kan monteres på både højrehånded..
DKK546kr
Ekskl. Moms:DKK437kr
Brand: vidaXL Model: vid-270109
Dette BB-dørhåndtagssæt med roset er designet til brug på enhver moderne dør i hjemmet eller på kontoret. Dette stilfulde dørhåndtag har et moderne, poleret design, og det skjuler også installationshardware, så det kun er din dørs smukke håndtag, der skinner igennem.Håndtaget kan monteres på både hø..
DKK543kr
Ekskl. Moms:DKK434kr
Brand: vidaXL Model: vid-270115
Dette dørhåndtagssæt med BB-plade er designet til brug på enhver moderne dør i hjemmet eller på kontoret. Dette stilfulde dørhåndtag med pladedesign har et moderne design, og det skjuler også installationshardware, så det kun er din dørs smukke håndtag, der skinner igennem. Håndtaget kan monteres på..
DKK753kr
Ekskl. Moms:DKK602kr
Brand: vidaXL Model: vid-270112
Dette komplette BB dørhåndtags sæt med rosette er designet så det giver et moderne look både hjemme eller på kontoret. Håndtagets moderne og stilfulde design skjuler installationen bag det, så dets flotte look kommer til sin ret.    Håndtaget kan installeres på døre der både vender mod højre og ven..
DKK559kr
Ekskl. Moms:DKK447kr
Brand: vidaXL Model: vid-270116
Dette komplette PZ dørhåndtags sæt med rosette er designet så det giver et moderne look i både hjemme eller på kontoret. Håndtagets moderne og stilfulde design skjuler installation bag det, så dets flotte look kommer til sin ret. Håndtaget kan installeres på døre der både vender mod højre og venstre..
DKK689kr
Ekskl. Moms:DKK551kr
Brand: vidaXL Model: vid-270121
Dette sæt BB dørrosetter er designet til at blive brugt i alle moderne hus- eller kontordøre. De er lavet af robust rustfrit stål, så dørrosetterne er meget holdbare og holder i åreis. Med inkluderet monteringstilbehør, er sættet også let at montere. Pakken inkluderer 3 sæt BB dørrosetter.3 sæt BB d..
DKK149kr
Ekskl. Moms:DKK119kr
Viser 1 til 12 af 18 (2 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.