Menu
Your Cart

Døre

Brand: vidaXL Model: vid-141567
Dette skydedørs-insektnet vil være et praktisk supplement til dit hjem eller arbejdsplads. Nettet er effektivt til at holde fluer, hvepse, bier og myg ude, samtidig med at det tillader frisk luft at trænge gennem nettet. Med sit glidedørsdesign åbner og lukker insektskærmdøren nemt takket være en ma..
DKK329kr
Ekskl. Moms:DKK263kr
Brand: vidaXL Model: vid-141568
Dette insektnet til en dobbeltdør vil være en praktisk tilføjelse til dit hjem eller arbejdsplads. Nettet er effektivt til at holde fluer, hvepse, bier og myg ude, samtidig med at det lader frisk luft at trænge gennem glasfibernettet. Med sit glidedørsdesign åbner og lukker insektskærmdøren nemt tak..
DKK499kr
Ekskl. Moms:DKK399kr
Brand: vidaXL Model: vid-60266
Med denne smukke skydedør i glas kan du spare plads og opdele forskellige værelser i dit hus eller kontor. Den glidende glasdør åbnes og lukkes uden støj. Skydedørens enkelhed og lethed giver gennemsigtighed og lukker masser af lys ind. Pga. suspensionssystemet med bundskinne kører glasskydedøren s..
DKK979kr
Ekskl. Moms:DKK783kr
Brand: vidaXL Model: vid-273735
Vores skydedøre i glas er en fantastisk måde at give dit hjem et moderne twist på og kan ændre præget af dit rum, så det ser større og lysere ud. Skydedøren i glas sparer plads og er moderne og er desuden et fremragende alternativ til traditionelle døre. Det halvgennemsigtige glas er ideelt, hvis du..
DKK2.029kr
Ekskl. Moms:DKK1.623kr