Menu
Your Cart

Byggematerialer

Brand: vidaXL Model: vid-41585
Dette sæt med 10 terrassefliser i hårdttræ er perfekt til at pynte op på overflader og gangstier i din have, på terrassen eller altanen, eller i hvilket som helst andet rum. Mønstret er ikke blot dekorativt, men er også nemt at stå fast på. Terrassefliserne er lavet af akacietræ af høj kvalitet, et ..
DKK419kr
Ekskl. Moms:DKK335kr
Brand: vidaXL Model: vid-41584
Dette sæt af 10 terrassefliser i hårdtræ er perfekt til at pynte op på overflader og gangstier i din have, på terrassen eller altanen, eller i noget andet rum. Mønstret er ikke blot dekorativt, men er nemt at stå fast på.Terrassefliserne er lavet af akacietræ af høj kvalitet, et tropisk hårdttræ, so..
DKK299kr
Ekskl. Moms:DKK239kr
Brand: vidaXL Model: vid-41550
Dette WPC dækningsflisesæt med en individuel flisestørrelse på 30 x 30 cm, består af 11 stykker, der dækker et område på 1 m2. Det er ideelt til terrasser, balkoner, badeværelser eller din svømmepool eller spaområde.Disse højkvalitets WPC fliser indeholder et hurtigt forbindende sammenlåsningssystem..
DKK339kr
Ekskl. Moms:DKK271kr
Brand: vidaXL Model: vid-41551
Dette WPC-kompositflisesæt med en individuel flisestørrelse på 30 x 30 cm, består af 11 fliser., der dækker et område på 1 m2. Det er ideelt til terrasser, balkoner, badeværelser og pool- og spaområder.Disse kompositfliser i høj kvalitet samles med et praktisk klik-system, så du kan installere dem n..
DKK359kr
Ekskl. Moms:DKK287kr
Brand: vidaXL Model: vid-270107
Dette PZ-dørhåndtagssæt med roset er designet til brug på enhver moderne dør i hjemmet eller på kontoret. Det stilfulde dørhåndtagssæt har et moderne og buet design, og det skjuler samtidig al installationshardware, så det kun er dit smukke dørhåndtag, der skinner igennem.Håndtaget kan monteres på b..
DKK523kr
Ekskl. Moms:DKK418kr
Brand: vidaXL Model: vid-270114
Dette WC-dørhåndtagssæt med roset er designet til brug på enhver badeværelsesdør. Det stilfulde dørhåndtag har et moderne design, og det skjuler samtidig al installationshardware.Håndtaget kan monteres på både højrehåndede og venstrehåndede døre. Vores håndtag har en kraftig rustfri stålkonstruktion..
DKK616kr
Ekskl. Moms:DKK493kr
Brand: vidaXL Model: vid-270118
Dette BB-dørhåndtagssæt med plade er designet til brug på enhver moderne dør i hjemmet eller på kontoret. Dette stilfulde dørhåndtag med pladedesign skjuler også installationshardware, så det kun er din dørs smukke håndtag, der skinner igennem.Håndtaget kan monteres på både højrehåndede og venstrehå..
DKK670kr
Ekskl. Moms:DKK536kr
Brand: vidaXL Model: vid-270119
Dette PZ-dørhåndtagssæt med plade er designet til brug på enhver moderne dør i hjemmet eller på kontoret. Dette stilfulde dørhåndtag med pladedesign skjuler også installationshardware, så det kun er din dørs smukke håndtag, der skinner igennem.Håndtaget kan monteres på både højrehåndede og venstrehå..
DKK670kr
Ekskl. Moms:DKK536kr
Brand: vidaXL Model: vid-40918
Disse havefliser lavet i solidt plastik, er perfekte til gulv eller gange i din have, garage, terrasse eller lign. Anti-slip mønstreret vil give dig god stabilitet og samtidig ser det dekorativt ud. Med disse vejrbestandige fliser, vil dig have få et moderne og varmt udtryk. Takket være plug-in syst..
DKK349kr
Ekskl. Moms:DKK279kr
Brand: vidaXL Model: vid-141566
Dette bekvemme insektnet til døre vil være en praktisk ting at føje til din bolig eller arbejdsplads. Det er effektivt til at holde insekter ude, f.eks. fluer, hvepse, bier og myg, og det lukker samtidig frisk luft ind gennem nettet. Insektnettet, der er udstyret med to håndtag (et inde og et ude), ..
DKK369kr
Ekskl. Moms:DKK295kr
Brand: vidaXL Model: vid-270120
Denne dørhåndtagsplade er designet til brug på alle badeværelsesdøre. Med sit pladedesign skuler dette stilfulde dørhåndtag al installationshardwaren, så du kun ser skønheden ved dørhåndtaget. Håndtaget kan installeres på både højre- og venstrevendte døre. Det kommer med en kraftig konstruktion i ru..
DKK699kr
Ekskl. Moms:DKK559kr
Brand: vidaXL Model: vid-270103
Dette sæt med BB dørhåndtag, komplet med roset, er designet til brug på alle moderne døre i hjemmel eller på kontoret. Med sit moderne design skjuler dette stilfulde dørhåndtagssæt al installationshardwaren, så du kun ser skønheden ved dit dørhåndtag. Håndtaget kan installeres på både højre- og vens..
DKK509kr
Ekskl. Moms:DKK407kr
Viser 1 til 12 af 785 (66 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.