Menu
Your Cart

Pool – rengøringsslanger

Brand: vidaXL Model: vid-91752
Denne poolslange er et ideelt valg til filterpumper, skimmere samt rengøringstilbehør med en tilsvarende bøsningsdiameter. Vores renseslange er lavet af lavdensitet-polyethylen (LDPE), hvilket gør den let og holdbar. Samtidig er den UV- og vejrbestandig. Denne poolslange har en længde på 6 meter og..
DKK239kr
Ekskl. Moms:DKK191kr
Brand: vidaXL Model: vid-91756
Denne poolslange er et ideelt valg til filterpumper, skimmere samt rengøringstilbehør med en tilsvarende bøsningsdiameter. Vores renseslange er lavet af lavdensitet-polyethylen (LDPE), hvilket gør den let og holdbar. Samtidig er den UV- og vejrbestandig. Denne poolslange har en længde på 12 meter o..
DKK289kr
Ekskl. Moms:DKK231kr
Brand: vidaXL Model: vid-91753
Denne poolslange er et ideelt valg til filterpumper, skimmere samt rengøringstilbehør med en tilsvarende bøsningsdiameter. Vores renseslange er lavet af lavdensitet-polyethylen (LDPE), hvilket gør den let og holdbar. Samtidig er den UV- og vejrbestandig. Denne poolslange har en længde på 9,9 meter ..
DKK259kr
Ekskl. Moms:DKK207kr
Brand: vidaXL Model: vid-91751
Denne poolslange er et ideelt valg til filterpumper, skimmere samt rengøringstilbehør med en tilsvarende bøsningsdiameter. Vores renseslange er lavet af lavdensitet-polyethylen (LDPE), hvilket gør den let og holdbar. Samtidig er den UV- og vejrbestandig. Denne poolslange har en længde på 6,6 meter ..
DKK239kr
Ekskl. Moms:DKK191kr
Brand: vidaXL Model: vid-91755
Denne poolslange er et ideelt valg til filterpumper, skimmere samt rengøringstilbehør med en tilsvarende bøsningsdiameter. Vores renseslange er lavet af lavdensitet-polyethylen (LDPE), hvilket gør den let og holdbar. Samtidig er den UV- og vejrbestandig. Denne poolslange har en længde på 12,1 meter..
DKK299kr
Ekskl. Moms:DKK239kr
Brand: vidaXL Model: vid-91749
Denne poolslange er et ideelt valg til filterpumper, skimmere samt rengøringstilbehør med en tilsvarende bøsningsdiameter. Vores renseslange er lavet af lavdensitet-polyethylen (LDPE), hvilket gør den let og holdbar. Samtidig er den UV- og vejrbestandig. Denne poolslange har en længde på 6 meter, o..
DKK259kr
Ekskl. Moms:DKK207kr
Brand: vidaXL Model: vid-91750
Denne poolslange er et ideelt valg til filterpumper, skimmere samt rengøringstilbehør med en tilsvarende bøsningsdiameter. Vores renseslange er lavet af lavdensitet-polyethylen (LDPE), hvilket gør den let og holdbar. Samtidig er den UV- og vejrbestandig. Denne poolslange har en længde på 12 meter, ..
DKK329kr
Ekskl. Moms:DKK263kr
Brand: vidaXL Model: vid-90398
Den slidstærke slange er designet således, at den kan tilsluttes filterpumpe og andet pooludstyr. Slangen har en længde på 50 m, og den kan afskæres for hver 1,1 m.Slangelængde: 50 m, kan afskæres for hver 1,1 mSlangediameter: 32 mmMateriale: LDPE..
DKK719kr
Ekskl. Moms:DKK575kr
Brand: vidaXL Model: vid-91754
Denne poolslange er et ideelt valg til filterpumper, skimmere samt rengøringstilbehør med en tilsvarende bøsningsdiameter. Vores renseslange er lavet af lavdensitet-polyethylen (LDPE), hvilket gør den let og holdbar. Samtidig er den UV- og vejrbestandig. Denne poolslange har en længde på 9 meter og..
DKK289kr
Ekskl. Moms:DKK231kr
Brand: vidaXL Model: vid-91758
Denne poolslange er et ideelt valg til filterpumper, skimmere samt rengøringstilbehør med en tilsvarende bøsningsdiameter. Vores renseslange er lavet af lavdensitet-polyethylen (LDPE), hvilket gør den let og holdbar. Samtidig er den UV- og vejrbestandig. Denne poolslange har en længde på 15 meter o..
DKK369kr
Ekskl. Moms:DKK295kr
Brand: vidaXL Model: vid-91757
Denne poolslange er et ideelt valg til filterpumper, skimmere samt rengøringstilbehør med en tilsvarende bøsningsdiameter. Vores renseslange er lavet af lavdensitet-polyethylen (LDPE), hvilket gør den let og holdbar. Samtidig er den UV- og vejrbestandig. Denne poolslange har en længde på 15,4 meter..
DKK329kr
Ekskl. Moms:DKK263kr
Brand: vidaXL Model: vid-90397
Denne holdbare pulje slange er designet til brug med filter pumper. Den har en diameter på 34 mm, længde på 50 meter og er egnet til at skære hver 1 meter. Denne holdbare pulje slange er designet til brug med filter pool pumper eller andet udstyr.Slange Længde: 50 mRørdiameter: 34 mmMateriale: LDPE..
DKK1.049kr
Ekskl. Moms:DKK839kr
Viser 1 til 12 af 12 (1 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.