Menu
Your Cart

Pool – rengøring & kemikalier

Brand: vidaXL Model: vid-90350
Denne automatiske klordoserare drevet af trykforskelle i dit system, der trækker vand gennem klor dispenser. Den er designet til montering i retudledningen til puljen. Den er velegnet til bassiner op til 95 m³.Inställningsratten er nem at bruge, og du kan justere graden af ​​distributionen. Ved at r..
DKK299kr
Ekskl. Moms:DKK239kr
Brand: vidaXL Model: vid-90400
Dette rengøringssæt indeholder mere eller mindre alt, som du behøver til at holde din pool ren. Rengøring og vedligeholdelse af din pool bliver en leg med dette sæt. Der medfølger: et stort hvidt formet bundsugehoved med sidebørster, PP overfladenet, 18" vægbørste, rengøringspude med formet håndtag..
DKK549kr
Ekskl. Moms:DKK439kr
Brand: vidaXL Model: vid-90511
Puljen rengøring robot, med en innovativ og slankt design, giver hurtig og effektiv rengøring ydeevne. Den er designet til næsten alle pool overflader, herunder vinyl, beton, glasfiber, og fliser. Denne selvstændige robot pool renere leveres komplet med en betjeningsanordning. Takket være den enkle ..
DKK4.969kr
Ekskl. Moms:DKK3.975kr
Viser 1 til 3 af 3 (1 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.