Menu
Your Cart

Pool – overfladeskimmere

Brand: Intex Model: vid-92023
Denne Deluxe-overfladeskimmer til poolen fra Intex skiller sig ud med sit vægmonterede design, og den er ideel til rensning af din swimmingpool. Overfladeskimmeren samarbejder med din filterpumpe for automatisk rengøring ved at opsamle blade og andet nedfald, før det synker ned på bunden af poolen. ..
DKK249kr
Ekskl. Moms:DKK199kr
Brand: vidaXL Model: vid-91735
Denne poolskimmer med bred åbning er designet til forskellige typer fritstående pools. Denne poolrenser er lavet af kraftigt ABS, hvilket gør den UV- og vejrbestandig. Dens konturerede krop, kombineret med skimmerklap og skimmerkurv, skimmer poolen effektivt og fjerner snavs helt. Pakken indeholde..
DKK369kr
Ekskl. Moms:DKK295kr
Brand: vidaXL Model: vid-90399
Denne slidstærke skimmer er lavet af kraftigt ABS. Den konturerede krop kombineret med en skimmerklap og skimmerkurv med et mål på 15,8 x 7,6 cm (diameter x H) skimmer poolen effektivt og fjerner snavs og aflejringer. Dette sæt indeholder 1 skimmer, 1 indløbsdyse, 1 skimmerklap, 1 skimmerlåg, 1 skim..
DKK349kr
Ekskl. Moms:DKK279kr
Viser 1 til 3 af 3 (1 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.