Menu
Your Cart

Pool – koste & støvsugere

Brand: vidaXL Model: vid-90508
Dette børstehoved er designet til at være den helt perfekte erstatning, hvis dit eget er slidt eller i stykker. Den har en 32/38 mm-tilslutning, som gør den passende til enhver slange med samme mål. Den kan også sluttes til en stang, som kan hjælpe dig under rengøringen. Selve børstehovedet har 7 bu..
DKK199kr
Ekskl. Moms:DKK159kr
Brand: vidaXL Model: vid-90506
Dette poolstøvsugersæt vil være til stor hjælp under rengøringen af din pool. Teleskopstangen i aluminium kan justeres fra 1,2 til 3,6 m. På den måde kan du rengøre større bassiner med snilde. Børstehovedet med 7 bundbørster og 2 sidebørster sikrer, at arbejdet bliver gjort ordentligt. Med en 10 m l..
DKK549kr
Ekskl. Moms:DKK439kr
Brand: vidaXL Model: vid-90348
Denne poolrenser vil automatisk opfange og udrydde snavs, så din pool forbliver ren og pæn. Dens sugeeffekt er kraftig nok til at opsuge alt fra snavs og insekter til småsten og blade.  Enheden er nem at samle. Du skal blot tilslutte enheden til din skimmeren, og den vil rengøre din pool uden probl..
DKK539kr
Ekskl. Moms:DKK431kr
Brand: vidaXL Model: vid-90402
Bundsugeren fjerner nemt mudder og skidt, og den er derfor ideel at bruge til at holde din pool eller havebassin rent og pænt. Når du tilslutter den til en haveslange, skabes der et vakuum, hvilket gør, at vand, mudder og skidt bliver suget op. Når vandet løber ind i opsamlingsposen, strømmer det ti..
DKK199kr
Ekskl. Moms:DKK159kr
Brand: Intex Model: vid-91048
Denne Intex automatiske poolrenser støvsuger automatisk hele bunden i din fritstående pool (ikke egnet til nedgravede pools). Denne kraftfulde renser kræver en pool med 38 mm slangefittings og en filterpumpe med et flow på mellem 5678-13248 l/t. Takket være den medfølgende 7,5 m slange, har renseren..
DKK589kr
Ekskl. Moms:DKK471kr
Brand: vidaXL Model: vid-90509
Denne poolstøvsuger er det ideelle rengøringsværktøj til små pools, spa eller spotrengøring i større pools. Den er nem at bruge – den skal ikke samles, så du kan blot tage den og starte rengørringen! Vakuumhovedet leveres med en aftagelig børste, og den indbyggede batteridrevne pumpe skaber en stærk..
DKK519kr
Ekskl. Moms:DKK415kr
Brand: Intex Model: vid-91050
Denne Intex rengøringsmaskine til swimmingpools er udstyret med stærke, indbyggede Ni-MH genopladelige batterier (50 min. pr. opladning) med en stærk sugeevne, der sikrer maksimum rengøringseffektivitet. Denne håndholdte suger er ekstremt alsidig med to udskiftelige børstehoveder og en skaftadapter ..
DKK649kr
Ekskl. Moms:DKK519kr
Viser 1 til 7 af 7 (1 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.