Menu
Your Cart

Pejseredskaber

Brand: vidaXL Model: vid-142922
Den øko-venlige papirkævle briketformer hjælper dig med at yde et bidrag til miljøet. Den er designet til at genbruge dine aviser og andet papiraffald ved at omforme det til brændsel. Med denne maskine kan du presse papir til 4 store briketter, som du kan anvende til brændsel til din pejs eller bræn..
DKK479kr
Ekskl. Moms:DKK383kr
Brand: vidaXL Model: vid-142921
Den øko-venlige papirkævle briketformer hjælper dig med at yde et bidrag til miljøet. Den er designet til at genbruge dine aviser og andet papiraffald ved at omforme det til brændsel. Med denne maskine kan du presse papir til 1 stor briket, som du kan anvende til brændsel til din pejs eller brændeov..
DKK289kr
Ekskl. Moms:DKK231kr
Brand: vidaXL Model: vid-41925
Dette sæt med holdere til brændereoler kan bruges som den perfekte løsning til opbevaring af dit pejsebrænde. Det har en stabil konstruktion og øget holdbarhed, der holder i mange år. Takket være designet og strukturen passer sættet med holdere til brændereoler i alle hjørner, værksted eller skur. S..
DKK289kr
Ekskl. Moms:DKK231kr
Brand: vidaXL Model: vid-142203
Med vores pejseredskabssæt kan du nemt vedligeholde og rense din pejs. Med det elegante design vil redskabssættet også være en dekorativ tilføjelse til dit rum. Redskabssættet består af en børste, en ildrager, en skovl, en tang og en redskabsholder. Sættet er lavet af sortlakeret jern i høj kvalitet..
DKK249kr
Ekskl. Moms:DKK199kr
Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.