Menu
Your Cart

Varmeplader til mad

Brand: vidaXL Model: vid-50534
Denne elektriske suppekedel i høj kvalitet er et ideelt apparat til restauranter, cateringfirmaer eller buffeter, da det holder supper, saucer, karryretter eller gryderetter klar til servering ved en fødevaresikker temperatur. Suppevarmeren har en solid konstruktion. Selve kedlen er fremstillet af s..
DKK519kr
Ekskl. Moms:DKK415kr
Brand: vidaXL Model: vid-50769
Vores professionelle hotdogvarmer vil være et uundværeligt apparat i dit køkken, og det er også egnet til kommercielle steder såsom restauranter, snackbarer, madboder, madvogne og cateringfirmaer. Hotdogmaskinen er lavet af rustfrit stål med en cylinder i borsilikatglas, så den er yderst holdbar og..
DKK1.059kr
Ekskl. Moms:DKK847kr
Brand: vidaXL Model: vid-50976
Hold maden varm med lethed med denne brugervenlige buffetvarmer! Buffetvarmeren består af 2 varmebakker med låg på 1,5 l hver for at holde maden ved den optimale temperatur, uden at maden bliver overstegt. Denne buffetvarmer er fremstillet af rustfrit stål, der er let at rengøre, hvilket sikrer høj..
DKK289kr
Ekskl. Moms:DKK231kr
Brand: vidaXL Model: vid-50528
Dette sæt bestående af 2 fyrfade er meget praktisk og ideelt til at holde mad lun eller varm i længere tid. Det er ideelt til brug i catering, restauranter, hoteller eller til fester eller familiesammenkomster derhjemme. Fyrfadsættet er fremstillet af rustfrit stål i høj kvalitet og har en solid kon..
DKK679kr
Ekskl. Moms:DKK543kr