Menu
Your Cart

Udendørsgrill

Brand: vidaXL Model: vid-40977
Denne rektangulære elektriske kvalitetsgrill vil få din udendørs madlavning til at syde! Den vil skabe et køkken nummer to på terrassen! Den klassiske, elektriske stående grill, der er lavet af sort, pulverlakeret metal, har en solid højkvalitetskonstruktion. Når du arbejder med elektricitet, behøve..
DKK329kr
Ekskl. Moms:DKK263kr
Brand: vidaXL Model: vid-44644
Vores grill med en motor vil være ideel til at skabe en udendørsfest for din familie og venner. Den vil få din udendørs madlavningsoplevelse til at syde, da den effektivt forvandler din have til dit andet køkken! Grillen er lavet af rustfrit stål i høj kvalitet, så den er særdeles holdbar, korrosio..
DKK1.279kr
Ekskl. Moms:DKK1.023kr
Brand: vidaXL Model: vid-41721
Denne keramiske Kamado grill kan bruge kul eller træ som brændstof, og har et stort madlavningsgitter med en diameter på 33 cm. Denne Kamado grill kan bruges til at grille, bage, ryge, lave mad eller til at holde din mad varm. Denne keramiske barbecue har et meget robust låg på hængsler med et udluf..
DKK2.599kr
Ekskl. Moms:DKK2.079kr
Brand: vidaXL Model: vid-45367
Hyg dig med at grille din mad på vores kulgrill! Denne grill på stativ har en robust og slidstærk konstruktion, men alligevel et kompakt design. Du kan nemt justere grillristens højde fra 71 til 85 cm for at udnytte kullets varme bedst muligt. Den har også en sidehylde og en lavere hylde, hvor du n..
DKK369kr
Ekskl. Moms:DKK295kr
Brand: vidaXL Model: vid-41139
Denne Karnado grill kan benyttes med kul eller træ. Du kan forskellige ting med den, såsom grill, bage, ryge, kokkerere eller blot holde din mad varm. Grillen har et stabilt låg med et lufthul og termometer på toppen. Takket være det dobbelte lufthul, kan du kontrollere luftstrømmen ligesom du kan m..
DKK1.739kr
Ekskl. Moms:DKK1.391kr
Brand: vidaXL Model: vid-43048
Med denne kraftige smokergrill med kul, som består af 1 generøst stort madlavningskammer og en robust fyrkasse, kan du på praktisk maner grille og røge lækkert kød, fisk og grøntsager. Den perfekt forseglede, tykke metalkrop giver vores røgegriller fremragende varmeretention og varmefordelende egens..
DKK1.069kr
Ekskl. Moms:DKK855kr
Brand: vidaXL Model: vid-40448
Nyd lækker grillet mad og med hjælp af denne charmerende kulgrill! På hver side af grillen, vil du finde et stykke træ, som du kan placere på tilberedt mad eller forberede mad lige til at blive grillet. På den nederste hylde kan gemme din grillverktyg.Grillen er udstyret med to hjul, der gør det nem..
DKK479kr
Ekskl. Moms:DKK383kr
Brand: vidaXL Model: vid-45365
Denne røgegrill består af et rummeligt grillkammer og et robust ildkammer i siden, og den giver dig mulighed for at grille, røge og sætte smag på din mad. Røgegrillens forseglede, tykke metalkabinet giver fremragende varmevedligeholdelse og varmefordeling. Luftudtagene hjælper dig med at justere lu..
DKK829kr
Ekskl. Moms:DKK663kr
Brand: vidaXL Model: vid-40236
Vores transportable grill er ideel til en udendørsfest for din familie og venner. Den vil få din udendørs madlavningsoplevelse til at syde, da den effektivt vil forvandle din have til et køkken nr. to!    Denne grill er meget rummelig med en stor grill og et automatisk rotisserie. Du vil helt sikke..
DKK2.139kr
Ekskl. Moms:DKK1.711kr
Brand: vidaXL Model: vid-40978
Denne runde, elekriske kvalitetsgrill vil få din udendørs madlavning til at syde! Den vil skabe et køkken nummer to på terrassen! Den klassiske, elektriske stående grill, der er lavet af sort, pulverlakeret metal, har en solid højkvalitetskonstruktion. Når du arbejder med elektricitet, behøver du ik..
DKK289kr
Ekskl. Moms:DKK231kr
Brand: vidaXL Model: vid-44280
Denne robuste, kuldrevne grill er ideel til at skabe en udendørsfest for din familie og venner. Den vil få din udendørs madlavningsoplevelse til at syde, da den effektivt vil forvandle din have til et andet køkken! Denne grill er egnet til at grille og ryge, da den bruger kul som brændstof. Du kan h..
DKK939kr
Ekskl. Moms:DKK751kr
Brand: vidaXL Model: vid-40449
Nyd god, grilllad mad med hjælp af denne kuglegrill af högkvalité! Den er lavet af robust og holdbart stål, som øger sin livslängd.Du kan nemt justere ventilationen og flytte din grill hvis det er nødvendigt, takket være hjulene. Inkluderet er to tavler, der deler grillen i to grillpladser. Nederst ..
DKK639kr
Ekskl. Moms:DKK511kr
Viser 1 til 12 af 46 (4 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.