Menu
Your Cart

Ovne

Brand: vidaXL Model: vid-50652
Med denne halogenovn kan du tilberede et lækkert, vitamin -og næringsrigt måltid på kortere tid end med traditionelle metoder. Halogenovnens skål er fremstillet af glas, så du let kan følge med i tilberedningen. Den har en stor kapacitet på 12 l + 5 l (med den medfølgende udbygningsring) for at kunn..
DKK459kr
Ekskl. Moms:DKK367kr
Brand: vidaXL Model: vid-50653
Med denne halogenovn kan du tilberede et lækkert, vitamin -og næringsrigt måltid på kortere tid end med traditionelle metoder. Halogenovnens skål er fremstillet af glas, så du let kan følge med i tilberedningen. Den har en stor kapacitet på 7 l + 3 l (med den medfølgende udbygningsring) for at kunne..
DKK389kr
Ekskl. Moms:DKK311kr
Brand: vidaXL Model: vid-50213
Denne enkeltovn til indbygning er designet til at give dig større madlavningsfleksibilitet og bekvemmelighed. Dens store vindue og lampe sikrer maksimal synlighed, uden at du behøver at åbne døren. De otte funktionsindstillinger hjælper dig med at opnå perfekte madlavningsresultater for bagværk, piz..
DKK4.089kr
Ekskl. Moms:DKK3.271kr
Brand: vidaXL Model: vid-50214
Denne enkeltovn til indbygning er designet til at give dig større madlavningsfleksibilitet og bekvemmelighed. Dens store vindue og lampe sikrer maksimal synlighed, uden at du behøver at åbne døren. De seks funktionsindstillinger hjælper dig med at opnå perfekte madlavningsresultater for bagværk, piz..
DKK3.949kr
Ekskl. Moms:DKK3.159kr
Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.