Menu
Your Cart

Køkkenmaskiner & blendere

Brand: vidaXL Model: vid-50771
Vores milkshakemaskine er perfekt til at lave milkshakes, proteinshakes og cocktails, og den vil være et perfekt apparat til restauranter, snack-barer, salgsvogne mv. Denne blender, som er lavet af rustfrit stål i høj kvalitet, imponerer med sit elegante design samt sin robusthed og holdbarhed. Den..
DKK609kr
Ekskl. Moms:DKK487kr
Brand: vidaXL Model: vid-50675
Med denne BPA-frie, professionelle blender kan du presse juice, knuse is, lave smoothies, milkshakes eller supper og nyde dem på få sekunder. Den er også et perfekt valg til tilberedning af babymad. Denne blender er forsynet med en LCD-skærm, som er nem at betjene, en stor kande lavet af BPA-frit T..
DKK659kr
Ekskl. Moms:DKK527kr
Brand: vidaXL Model: vid-50676
Med denne professionelle blender kan du presse juice, knuse is, lave smoothies, milkshakes eller supper og nyde dem på få sekunder.  Denne blender er forsynet med en praktisk knap, som er let at betjene, og en stor kande med klinger i rustfrit stål, der blender ingredienserne effektivt. Køkkenmaski..
DKK309kr
Ekskl. Moms:DKK247kr
Viser 1 til 3 af 3 (1 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.