Menu
Your Cart

Køkkenudstyr

Brand: vidaXL Model: vid-50663
Vores støjsvage og kraftfulde ø-emhætte er ideel til effektiv udsugning af røg, fedt, fugt og selv varme fra dit køkken. Kabinettet i rustfrit stål giver dit køkken et stilfuldt og moderne look. Denne skorstensemhætte er forsynet med et 3-lags, vaskbart fedtfilter i aluminium for at beskytte indersi..
DKK1.579kr
Ekskl. Moms:DKK1.263kr
Brand: vidaXL Model: vid-50661
Vores støjsvage og kraftfulde ø-emhætte er ideel til effektiv udsugning af røg, fedt, fugt og selv varme fra dit køkken. Kabinettet i rustfrit stål giver dit køkken et stilfuldt og moderne look. Denne ø-emhætte er forsynet med et 3-lags, vaskbart fedtfilter i aluminium for at beskytte indersiden af ..
DKK1.029kr
Ekskl. Moms:DKK823kr
Brand: vidaXL Model: vid-50664
Vores støjsvage og kraftfulde ø-emhætte er ideel til effektiv udsugning af røg, fedt, fugt og selv varme fra dit køkken. Kabinettet i rustfrit stål er kombineret med en elegant, buet baldakin i hærdet glas, hvilket giver dit køkken et stilfuldt og moderne look. Denne ø-emhætte er forsynet med to 3-l..
DKK1.409kr
Ekskl. Moms:DKK1.127kr
Brand: vidaXL Model: vid-44290
Er du på udkig efter et pålideligt og holdbart ringsæt til din rotisserie, så du kan tilberede steg, kylling og kalkun på din kulgrill og i din rygeovn? Så er dette rotisserie-ringsæt det optimale valg for dig! Dens emaljerede stålkrop med høj temperatur og stang i rustfrit stål, gaffel samt ruller ..
DKK619kr
Ekskl. Moms:DKK495kr
Brand: vidaXL Model: vid-40977
Denne rektangulære elektriske kvalitetsgrill vil få din udendørs madlavning til at syde! Den vil skabe et køkken nummer to på terrassen! Den klassiske, elektriske stående grill, der er lavet af sort, pulverlakeret metal, har en solid højkvalitetskonstruktion. Når du arbejder med elektricitet, behøve..
DKK349kr
Ekskl. Moms:DKK279kr
Brand: vidaXL Model: vid-50177
Denne popcornmaskine med sit stilfulde design bliver et hit til enhver fest! Den har en stor 2,5 oz rustfri stålkedel med indbygget omrøringssystem og springer op til 10 kopper popcorn pr. omgang Denne popcorn-maskine har en revolutionær aftagelig serveringsbakke. Når popcornene er færdige med at po..
DKK549kr
Ekskl. Moms:DKK439kr
Viser 1 til 12 af 160 (14 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.