Menu
Your Cart

Køkkenudstyr

Brand: vidaXL Model: vid-50661
Vores støjsvage og kraftfulde ø-emhætte er ideel til effektiv udsugning af røg, fedt, fugt og selv varme fra dit køkken. Kabinettet i rustfrit stål giver dit køkken et stilfuldt og moderne look. Denne ø-emhætte er forsynet med et 3-lags, vaskbart fedtfilter i aluminium for at beskytte indersiden af ..
DKK959kr
Ekskl. Moms:DKK767kr
Brand: vidaXL Model: vid-44290
Er du på udkig efter et pålideligt og holdbart ringsæt til din rotisserie, så du kan tilberede steg, kylling og kalkun på din kulgrill og i din rygeovn? Så er dette rotisserie-ringsæt det optimale valg for dig! Dens emaljerede stålkrop med høj temperatur og stang i rustfrit stål, gaffel samt ruller ..
DKK579kr
Ekskl. Moms:DKK463kr
Brand: vidaXL Model: vid-40977
Denne rektangulære elektriske kvalitetsgrill vil få din udendørs madlavning til at syde! Den vil skabe et køkken nummer to på terrassen! Den klassiske, elektriske stående grill, der er lavet af sort, pulverlakeret metal, har en solid højkvalitetskonstruktion. Når du arbejder med elektricitet, behøve..
DKK329kr
Ekskl. Moms:DKK263kr
Brand: vidaXL Model: vid-50771
Vores milkshakemaskine er perfekt til at lave milkshakes, proteinshakes og cocktails, og den vil være et perfekt apparat til restauranter, snack-barer, salgsvogne mv. Denne blender, som er lavet af rustfrit stål i høj kvalitet, imponerer med sit elegante design samt sin robusthed og holdbarhed. Den..
DKK519kr
Ekskl. Moms:DKK415kr
Brand: vidaXL Model: vid-50783
Vores indbyggede kogeplade er nem at betjene takket være de letaflæselige symboler. Denne elektriske kogeplade har touch-betjening og 2 automatiske varmezoner med 9 varmeniveauer. Kogepladens overflade er fremstillet af varmeresistent glas, som sikrer både holdbarhed og sikkerhed. De 2 varmezoner ka..
DKK699kr
Ekskl. Moms:DKK559kr
Brand: vidaXL Model: vid-50786
Vores indbyggede kogeplade er nem at betjene takket være de letaflæselige symboler. Denne induktionskogeplade har et touch-panel og 2 automatiske varmezoner med 9 varmeniveauer. Kogepladen er fremstilet i varmeresistent glas, som sikrer både holdbarhed og sikkerhed. De 2 varmezoner kan bruges både i..
DKK879kr
Ekskl. Moms:DKK703kr
Viser 1 til 12 af 160 (14 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.