Menu
Your Cart

Køkkenudstyr

Brand: vidaXL Model: vid-41139
Denne Karnado grill kan benyttes med kul eller træ. Du kan forskellige ting med den, såsom grill, bage, ryge, kokkerere eller blot holde din mad varm. Grillen har et stabilt låg med et lufthul og termometer på toppen. Takket være det dobbelte lufthul, kan du kontrollere luftstrømmen ligesom du kan m..
DKK1.629kr
Ekskl. Moms:DKK1.303kr
Brand: vidaXL Model: vid-41140
Denne Karnado grill kan benyttes med kul eller træ. Du kan forskellige ting med den, såsom grill, bage, ryge, kokkerere eller blot holde din mad varm. Grillen har et stabilt låg med et lufthul og termometer på toppen. Takket være det dobbelte lufthul, kan du kontrollere luftstrømmen ligesom du kan m..
DKK1.549kr
Ekskl. Moms:DKK1.239kr
Brand: vidaXL Model: vid-241216
Vores stille og kraftfulde emhætte virker effektivt mod damp, røg, fedtstof, fugtighed, og varme som udspringer fra dit køkken.Emhætten benytter en kraftfulde luftstrøm på 720 m3 / h, to vaskbare fedtstofs filtre i aluminium, og et internt udluftningshul. De to indbyggede LED lys oplyser madlavnings..
DKK1.069kr
Ekskl. Moms:DKK855kr
Brand: vidaXL Model: vid-50167
Med vores emhætte til kogeø er du garanteret et rent og lugtfrit køkken! Vores LCD-emhætte er designet til optimal drift. Den kraftige vindtunnel absorberer damp og mados på et øjeblik. Den har et berøringspanel med LCD-display, 2 LED-lys til belysning, og et kontrolpanelet med tre hastighedsindstil..
DKK1.559kr
Ekskl. Moms:DKK1.247kr
Brand: vidaXL Model: vid-50117
Lav mad i et rent og lugtfrit miljø med vores ekstra kraftfulde emhætte til en kogeø! Vores LCD-emhætte med høj kvalitet er designet til optimal drift. Den kraftige vindtunnel absorberer damp og mados på et øjeblik. Den har også et berøringspanel med LCD-display, 4 LED-lys til belysning og et kontr..
DKK1.679kr
Ekskl. Moms:DKK1.343kr
Brand: vidaXL Model: vid-50298
Denne fødevaredehydrator med 10 bakker vil være en god tilføjelse til dit køkken. Med denne dehydrator kan du ikke blot tørre en lang række friske fødevarer såsom frugt, grøntsager, svampe og krydderurter, men også lave sunde snacks til din familie. Når mad tørrer, har de naturlige smagsstoffer og s..
DKK859kr
Ekskl. Moms:DKK687kr
Brand: vidaXL Model: vid-271705
Vores grill har brændere med en kapacitet på 40.000 BTU og en sidebrænder på 8.600 BTU. Den bliver køkken nr. 2 i din baghave. Takket være det belagte stålchassis med dele i rustfrit stål har vores grill af høj kvalitet et slankt og stilfuldt design. Den har et stort grillområde og kraftigt låg med ..
DKK1.849kr
Ekskl. Moms:DKK1.479kr
Brand: vidaXL Model: vid-41721
Denne keramiske Kamado grill kan bruge kul eller træ som brændstof, og har et stort madlavningsgitter med en diameter på 33 cm. Denne Kamado grill kan bruges til at grille, bage, ryge, lave mad eller til at holde din mad varm. Denne keramiske barbecue har et meget robust låg på hængsler med et udluf..
DKK2.609kr
Ekskl. Moms:DKK2.087kr
Brand: vidaXL Model: vid-50175
Denne rustfrit stål kedel er beregnet til professionel catering. Den store vand pan er lavet af rustfrit stål med en slank sort varmebestandig base. Den er udstyret med vandstandsmålere, temperaturstyring og tørkogning, der lukker kedlen slukker automatisk, når vandet tørret op. Dette sikrer maksima..
DKK589kr
Ekskl. Moms:DKK471kr
Brand: vidaXL Model: vid-40450
Nyd lækker grillet mad med hjælp af denne simple kulgrill! Det er velegnet til både direkte og indirekte madlavning på træ eller kolbriketter.Du kan nemt styre ventilationen gennem håndtaget på låget. Ved bunden af ​​grillen, er der en lille hylde, der kan placeres, for eksempel din grill værktøjer...
DKK309kr
Ekskl. Moms:DKK247kr
Brand: vidaXL Model: vid-40448
Nyd lækker grillet mad og med hjælp af denne charmerende kulgrill! På hver side af grillen, vil du finde et stykke træ, som du kan placere på tilberedt mad eller forberede mad lige til at blive grillet. På den nederste hylde kan gemme din grillverktyg.Grillen er udstyret med to hjul, der gør det nem..
DKK439kr
Ekskl. Moms:DKK351kr
Brand: vidaXL Model: vid-40715
Denne kuglegrill er udstyret med en hængende grill, der kan indstilles i højden, så du kan justere varmen på denne måde. Grillgallert har en diameter på 58 cm og er perfekt til skovture, fester, lejre og udflugter. Grillen er meget stabil med tre ben og er fremstillet af robust, slidstærk stål.Mater..
DKK419kr
Ekskl. Moms:DKK335kr
Viser 1 til 12 af 160 (14 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.