Menu
Your Cart

Grøntsagsskærere

Brand: vidaXL Model: vid-50527
Skær perfekte frugt- eller grøntsagsskiver hver gang, nemt og effektivt, med denne professionelle skærer. Denne skærer er lavet af kvalitetsmaterialer, hvilket gør den ekstremt holdbar og meget let at bruge takket være den effektive håndtagsmekanisme. Du kan med en enkelt bevægelse skære et stykke f..
DKK449kr
Ekskl. Moms:DKK359kr
Brand: vidaXL Model: vid-50526
Skær perfekte tomatskiver nemt og ubesværet med denne professionelle tomatskærer. Skæreren er lavet i kvalitetsmaterialer, hvilket gør den ekstremt holdbar. Den er ideel til at skære tomatskiver, men kan også bruges til at skære svampe, citrusfrugter, kartofler eller jordbær. Tomatskæreren er meget ..
DKK719kr
Ekskl. Moms:DKK575kr
Brand: vidaXL Model: vid-50525
Det bliver meget lettere og mere effektivt at skære dine egne pomfritter med denne profesionelle pomfritskærer. Skæreren er lavet i kvalitetsmaterialer, hvilket gør den ekstremt holdbar. Den er ideel til at skære perfekte pomfritter eller grøntsager til salater eller kasseroller. Grøntsagsskæreren e..
DKK719kr
Ekskl. Moms:DKK575kr
Brand: vidaXL Model: vid-50523
Det bliver meget nemmere og effektivt at forberede madlavningen med dette professionelle grøntsagsjern. Skæreren er lavet i kvalitetsmaterialer, hvilket gør den ekstremt holdbar. Den er ideel til at skære tynde grøntsagsstænger til salad, kasseroller eller pommes frites. Grøntsagsjernet er meget let..
DKK679kr
Ekskl. Moms:DKK543kr
Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.