Menu
Your Cart

Drikkevaredispensere

Brand: vidaXL Model: vid-50532
Denne juicedispenser er en sofistikeret løsning til at servere kølig juice eller drikkevarer til buffeter, grillefester og andre begivenheder. De to juicebeholdere har en kapacitet på 8 l. Drikkedispenseren med taphaner egner sig til glas med en maksimal højde på 15,5 cm. De midterste cylindre kan f..
DKK739kr
Ekskl. Moms:DKK591kr
Brand: vidaXL Model: vid-50830
Tilføj en vintagecharme til dit køkken og barområde med vores drikkevaredispensersæt af glas! Disse vandkander i vintagestil er velegnet til servering af mange forskellige typer drikkevarer og er også ideelle til at dele drinks til fester og grillaftener. Dispenseren er lavet af gennemsigtigt glas ..
DKK259kr
Ekskl. Moms:DKK207kr
Brand: vidaXL Model: vid-50531
Denne juicedispenser er en sofistikeret løsning til at servere kølig juice eller drikkevarer til buffeter, grillefester og andre begivenheder. Juicebeholderen har en kapacitet på  8 l. Drikkedispenseren med taphane egner sig til glas med en maksimal højde på 15,5 cm. Den midterste cylinder kan fylde..
DKK469kr
Ekskl. Moms:DKK375kr
Brand: vidaXL Model: vid-50533
Denne juicedispenser er en sofistikeret løsning til at servere kølig juice eller drikkevarer til buffeter, grillefester og andre begivenheder. De tre juicebeholdere har en kapacitet på 8 l. Drikkedispenseren med taphane egner sig til glas med en maksimal højde på 15,5 cm. Den midterste cylinder kan ..
DKK1.039kr
Ekskl. Moms:DKK831kr
Brand: vidaXL Model: vid-50829
Tilføj en vintagecharme til dit køkken og barområde med vores vanddispenser af glas! Denne vandkande i vintagestil er velegnet til servering af mange forskellige typer drikkevarer og er også ideel til at dele drinks til fester og grillaftener. Dispenseren er lavet af gennemsigtigt glas og udstråler..
DKK229kr
Ekskl. Moms:DKK183kr
Viser 1 til 5 af 5 (1 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.