Menu
Your Cart

Drikkevaredispensere

Brand: vidaXL Model: vid-50531
Denne juicedispenser er en sofistikeret løsning til at servere kølig juice eller drikkevarer til buffeter, grillefester og andre begivenheder. Juicebeholderen har en kapacitet på  8 l. Drikkedispenseren med taphane egner sig til glas med en maksimal højde på 15,5 cm. Den midterste cylinder kan fylde..
DKK429kr
Ekskl. Moms:DKK343kr
Brand: vidaXL Model: vid-50532
Denne juicedispenser er en sofistikeret løsning til at servere kølig juice eller drikkevarer til buffeter, grillefester og andre begivenheder. De to juicebeholdere har en kapacitet på 8 l. Drikkedispenseren med taphaner egner sig til glas med en maksimal højde på 15,5 cm. De midterste cylindre kan f..
DKK719kr
Ekskl. Moms:DKK575kr
Brand: vidaXL Model: vid-50829
Tilføj en vintagecharme til dit køkken og barområde med vores vanddispenser af glas! Denne vandkande i vintagestil er velegnet til servering af mange forskellige typer drikkevarer og er også ideel til at dele drinks til fester og grillaftener. Dispenseren er lavet af gennemsigtigt glas og udstråler..
DKK249kr
Ekskl. Moms:DKK199kr
Brand: vidaXL Model: vid-50533
Denne juicedispenser er en sofistikeret løsning til at servere kølig juice eller drikkevarer til buffeter, grillefester og andre begivenheder. De tre juicebeholdere har en kapacitet på 8 l. Drikkedispenseren med taphane egner sig til glas med en maksimal højde på 15,5 cm. Den midterste cylinder kan ..
DKK1.239kr
Ekskl. Moms:DKK991kr
Brand: vidaXL Model: vid-50830
Tilføj en vintagecharme til dit køkken og barområde med vores drikkevaredispensersæt af glas! Disse vandkander i vintagestil er velegnet til servering af mange forskellige typer drikkevarer og er også ideelle til at dele drinks til fester og grillaftener. Dispenseren er lavet af gennemsigtigt glas ..
DKK309kr
Ekskl. Moms:DKK247kr
Viser 1 til 5 af 5 (1 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.