Menu
Your Cart

Køkken & spisestue

Brand: vidaXL Model: vid-41139
Denne Karnado grill kan benyttes med kul eller træ. Du kan forskellige ting med den, såsom grill, bage, ryge, kokkerere eller blot holde din mad varm. Grillen har et stabilt låg med et lufthul og termometer på toppen. Takket være det dobbelte lufthul, kan du kontrollere luftstrømmen ligesom du kan m..
DKK1.629kr
Ekskl. Moms:DKK1.303kr
Brand: vidaXL Model: vid-41140
Denne Karnado grill kan benyttes med kul eller træ. Du kan forskellige ting med den, såsom grill, bage, ryge, kokkerere eller blot holde din mad varm. Grillen har et stabilt låg med et lufthul og termometer på toppen. Takket være det dobbelte lufthul, kan du kontrollere luftstrømmen ligesom du kan m..
DKK1.549kr
Ekskl. Moms:DKK1.239kr
Brand: vidaXL Model: vid-241216
Vores stille og kraftfulde emhætte virker effektivt mod damp, røg, fedtstof, fugtighed, og varme som udspringer fra dit køkken.Emhætten benytter en kraftfulde luftstrøm på 720 m3 / h, to vaskbare fedtstofs filtre i aluminium, og et internt udluftningshul. De to indbyggede LED lys oplyser madlavnings..
DKK1.069kr
Ekskl. Moms:DKK855kr
Brand: vidaXL Model: vid-50167
Med vores emhætte til kogeø er du garanteret et rent og lugtfrit køkken! Vores LCD-emhætte er designet til optimal drift. Den kraftige vindtunnel absorberer damp og mados på et øjeblik. Den har et berøringspanel med LCD-display, 2 LED-lys til belysning, og et kontrolpanelet med tre hastighedsindstil..
DKK1.559kr
Ekskl. Moms:DKK1.247kr
Brand: vidaXL Model: vid-50117
Lav mad i et rent og lugtfrit miljø med vores ekstra kraftfulde emhætte til en kogeø! Vores LCD-emhætte med høj kvalitet er designet til optimal drift. Den kraftige vindtunnel absorberer damp og mados på et øjeblik. Den har også et berøringspanel med LCD-display, 4 LED-lys til belysning og et kontr..
DKK1.679kr
Ekskl. Moms:DKK1.343kr
Brand: vidaXL Model: vid-50298
Denne fødevaredehydrator med 10 bakker vil være en god tilføjelse til dit køkken. Med denne dehydrator kan du ikke blot tørre en lang række friske fødevarer såsom frugt, grøntsager, svampe og krydderurter, men også lave sunde snacks til din familie. Når mad tørrer, har de naturlige smagsstoffer og s..
DKK859kr
Ekskl. Moms:DKK687kr
Brand: vidaXL Model: vid-271705
Vores grill har brændere med en kapacitet på 40.000 BTU og en sidebrænder på 8.600 BTU. Den bliver køkken nr. 2 i din baghave. Takket være det belagte stålchassis med dele i rustfrit stål har vores grill af høj kvalitet et slankt og stilfuldt design. Den har et stort grillområde og kraftigt låg med ..
DKK1.849kr
Ekskl. Moms:DKK1.479kr
Brand: vidaXL Model: vid-40829
Dette sæt køkkengrej indeholder alt hvad du har brug for at grille, stege, koge eller brase. Køkken elementer leveres i en trækasse, der er let at bære rundt på. Dette er den perfekte kombination for udendørs aktiviteter såsom hakke eller grille. Tør redskaberne efter brug for en langvarig levetid.H..
DKK769kr
Ekskl. Moms:DKK615kr
Brand: vidaXL Model: vid-40519
Denne udendørs pot er ideel til madlavning, når camping, kano eller backpacking. Den gryderet kan bruges til at lave gryderetter, stege, og det virker godt at lave pizza kan bages på låget. En lille hollandsk ovn komplet med en sort taske, en kasket med en ophøjet kant, et låg løfter og et stativ. D..
DKK439kr
Ekskl. Moms:DKK351kr
Brand: vidaXL Model: vid-41564
Denne hollandske ovn med en kapacitet på 11,3 L er en ideel model til begyndere, såvel som professionelle. En hollandsk ovn kan bruges til, at lave kasseroller, gryderetter, stege, osv.Denne hollandske ovn leveres med en sort bærepose, et cover med løftet kant, en lågløfter og et stativ. Den holland..
DKK519kr
Ekskl. Moms:DKK415kr
Brand: vidaXL Model: vid-41562
Denne hollandske ovn med en kapacitet på 4,2 L er en ideel model til begyndere, såvel som professionelle. En hollandsk ovn kan bruges til, at lave kasseroller, gryderetter, stege, osv.Denne hollandske ovn leveres med en sort bærepose, et cover med løftet kant, en lågløfter og et stativ. Den hollands..
DKK309kr
Ekskl. Moms:DKK247kr
Brand: vidaXL Model: vid-41563
Denne hollandske ovn med en kapacitet på 5,6 L er en ideel model til begyndere, såvel som professionelle. En hollandsk ovn kan bruges til, at lave kasseroller, gryderetter, stege, osv.Denne hollandske ovn leveres med en sort bærepose, et cover med løftet kant, en lågløfter og et stativ. Den hollands..
DKK379kr
Ekskl. Moms:DKK303kr
Viser 1 til 12 af 341 (29 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.