Menu
Your Cart

Spejle

Brand: vidaXL Model: vid-240559
Dette smukke smykkeskab er et praktisk supplement til ethvert rum. Forsiden består af et spejl i fuld længde, mens indersiden af skabet har masser af kroge, bøjler og rum til at organisere alle dine smykker. Da det er 9,5 cm dybt er det muligt at opbevare mange forskellige genstande i dette spejlska..
DKK689kr
Ekskl. Moms:DKK551kr
Brand: vidaXL Model: vid-240513
Dette LED-spejl er designet til at være energibesparende takket være sit 30 x 0,08 W LED-lys, som har et lavt effektforbrug, hvilket vil kunne mærkes på din elregning. Spejlet er egnet som badeværelsesspejl.  Pakken indeholder et spejl med LED, et kabel (med et stik) og monteringstilbehør Mål: 100 x..
DKK489kr
Ekskl. Moms:DKK391kr
Brand: vidaXL Model: vid-240512
Dette luksuriøse badeværelsespejl er udstyret med LED-lys og ser flot ud både dag og nat. Det forvandle dit badeværelse med sin elegance og hyggelige belysning. Det er designet til at spare på dine udgifter til energi, da LED-lys kører på et lavt strømforbrug og bruger minimal strøm. Levering inklud..
DKK419kr
Ekskl. Moms:DKK335kr
Brand: vidaXL Model: vid-240511
Dette badeværelse spejl er udstyret med LED-lys, det er designet til at spare på dine udgifter til energi, mens den lyser op med en hyggelig lys. Den er udstyret med 30 stykker, 0,08W LED'er, der kører på lavt strømforbrug og effektiv anvendelse af magt. Levering inkluderer et spejl med LED, et kabe..
DKK369kr
Ekskl. Moms:DKK295kr
Brand: vidaXL Model: vid-240582
Denne sorte spejl har et stilfuldt fritstående design for dig at være i stand til at afspejle hele kroppen. Den kan placeres i indgangen, soveværelset eller et skab og vil helt sikkert forbedre din indretning. High-Grade MDF og godt håndværk gør dette spejl robust lang levetid.Farve: SortMateriale: ..
DKK519kr
Ekskl. Moms:DKK415kr
Brand: vidaXL Model: vid-243329
Spejlet har en stærk retrostil og er omgivet af smukke og holdbare materialer af massivt genbrugstræ med karaktertræk af forskellige træsorter såsom sheesham, teak, palisander, mango, akacie, genbrugstræ, hårdttræ osv. Det kan bruges som et badeværelsesspejl, et makeup-spejl eller et entrespejl. Den..
DKK489kr
Ekskl. Moms:DKK391kr
Brand: vidaXL Model: vid-240581
Denne hvide spejl er en elegant fritstående design for dig at være i stand til at afspejle hele kroppen. Spejlet kan placeres i dit soveværelse, et skab eller indgangen og vil helt sikkert forbedre rummets indretning. High-Grade MDF og godt håndværk gør dette spejl holdbare i lang levetid.Farve: Hvi..
DKK439kr
Ekskl. Moms:DKK351kr
Brand: vidaXL Model: vid-247458
Dette smukke spejl udstråler en unik retrocharme og vil være en skøn og dekorativ tilføjelse til dit hjem. Spejlet er indrammet af solidt og massivt egetræ og har masser af rustik charme. Det perfekte håndværk på det massive egetræ giver det endnu mere personlighed. Det kan placeres i badeværelset,..
DKK619kr
Ekskl. Moms:DKK495kr
Brand: vidaXL Model: vid-247605
Vores badeværelsespejl har et stilfuldt og naturligt design. Det vil være en fremragende tilføjelse til dit badeværelse. Hylden er praktisk til at stille små ting på, som f.eks. tandbørster, kosmetik mv. Rammen og hylden er lavet i massivt valnødtræ af høj kvalitet, hvilket gør spejlet meget slidstæ..
DKK349kr
Ekskl. Moms:DKK279kr
Brand: vidaXL Model: vid-240583
Denne stand-alone hvid spejl har et elegant og klassisk design. Den kan placeres i dit skab, soveværelse og indgang, så du kan spejle hele kroppen. Spejlet kan vippes og er virkelig et smukt møbel, der vil øge indeningen i dit værelse. Lavet af MDF og fine håndværk, vil dette spejl holder i mange år..
DKK519kr
Ekskl. Moms:DKK415kr
Brand: vidaXL Model: vid-246843
Dette spejl har en ramme i ægte rattan, den udstråler en vintagecharme og vil være den perfekte dekoration til din bolig. Den kan bruges i entréen, på badeværelset mv. Håndværket og den naturligefarve gør hver del af vores fletspejle unikke. Spejlet kan nemt hænges op på væggen. Vigtig bemærkning:..
DKK279kr
Ekskl. Moms:DKK223kr
Brand: vidaXL Model: vid-247455
Dette smukke spejl udstråler en unik retrocharme og vil være en skøn og dekorativ tilføjelse til dit hjem. Spejlet er indrammet af solidt og massivt egetræ og har masser af rustik charme. Det perfekte håndværk på det massive egetræ giver det endnu mere personlighed. Det kan placeres i badeværelset,..
DKK369kr
Ekskl. Moms:DKK295kr
Viser 1 til 12 af 139 (12 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.