Menu
Your Cart

Spejle

Brand: vidaXL Model: vid-240511
Dette badeværelse spejl er udstyret med LED-lys, det er designet til at spare på dine udgifter til energi, mens den lyser op med en hyggelig lys. Den er udstyret med 30 stykker, 0,08W LED'er, der kører på lavt strømforbrug og effektiv anvendelse af magt. Levering inkluderer et spejl med LED, et kabe..
DKK369kr
Ekskl. Moms:DKK295kr
Brand: vidaXL Model: vid-240512
Dette luksuriøse badeværelsespejl er udstyret med LED-lys og ser flot ud både dag og nat. Det forvandle dit badeværelse med sin elegance og hyggelige belysning. Det er designet til at spare på dine udgifter til energi, da LED-lys kører på et lavt strømforbrug og bruger minimal strøm. Levering inklud..
DKK399kr
Ekskl. Moms:DKK319kr
Brand: vidaXL Model: vid-241100
Dette smykke kabinet, med en enkel, men elegant design, er en tiltalende dekoration til at placere på bordet. Bestående af to rum med en masse små kroge, hvor du kan gemme dine halskæder, øreringe, armbånd og så videre, dette smykke kabinet holder dine smykker velorganiseret og inden for rækkevidde...
DKK289kr
Ekskl. Moms:DKK231kr
Brand: vidaXL Model: vid-241290
Dette udsøgte smykkeskab er en praktisk tilføjelse til ethvert rum. Denne dør er udstyret med et spejl i fuld længe og indersiden byder på adskillige kroge, bøjler, og pladser som gør det muligt at organisere dine smykker. Da det er 10 cm dybt byder dette spejlskab på rigelig plads, selv til større ..
DKK789kr
Ekskl. Moms:DKK631kr
Brand: vidaXL Model: vid-241286
Dette udsøgte smykkeskab er en praktisk tilføjelse til ethvert rum. Forsiden består af et spejl i fuld længde og indersiden byder på adskillige kroge, bøjler, og pladser som gør det muligt at organisere dine smykker. Da det er 10 cm dybt er det muligt at opbevare adskillige ting i spejlskabet. Dette..
DKK679kr
Ekskl. Moms:DKK543kr
Brand: vidaXL Model: vid-240580
Dette spejl er en simpelthen designet spejl i fuld længde, der passer komfortabelt med dit værelse indretning. Mirror Rammen er fremstillet af lakeret stål, der er ridser og rust resistent for lang stabilitet og holdbarhed. Denne etage spejlet er vippet til at give mange synsvinkler. Spejlet er let ..
DKK449kr
Ekskl. Moms:DKK359kr
Brand: vidaXL Model: vid-240579
Dette spejl er en enkelt-stil fuld længde spejl, der vil passe komfortabelt med din indretning i alle rum. Spejlet ramme er udformet fra lak belagt stål, som er ridser og rust resistente, hvilket sikrer dens holdbarhed og stabilitet i brug. Dette spejl kan vippes for at give mange synsvinkler. Dette..
DKK469kr
Ekskl. Moms:DKK375kr
Brand: vidaXL Model: vid-241283
Dette smykkecabinet med indbygget spejl og LED-lys, tillader dig at organisere dine smykker med stil. Med dette kabit, kan du holde hele din smykkekollektion sikker og organiseret, og du kan tjekke dit eget udseende i det indbyggede spejl. Med dets elegante design, vil dette kabinet være en fantast..
DKK349kr
Ekskl. Moms:DKK279kr
Brand: vidaXL Model: vid-241288
Dette udsøgte smykkeskab er en praktisk tilføjelse til ethvert rum. Denne dør er udstyret med et spejl i fuld længe og indersiden byder på adskillige kroge, bøjler, og pladser som gør det muligt at organisere dine smykker. Da det er 10 cm dybt byder dette spejlskab på rigelig plads, selv til større ..
DKK749kr
Ekskl. Moms:DKK599kr
Brand: vidaXL Model: vid-240560
Dette smykke skab med spejl er den perfekte måde at holde alle dine smykker organiseret. Smykkeæske har kroge og hylder på begge sider, der er designet til at rumme en bred vifte af smykker. Når døren er lukket på dette smukt møbel, det bliver til et spejl. Dette smykke kabinet er lavet af træ og in..
DKK699kr
Ekskl. Moms:DKK559kr
Brand: vidaXL Model: vid-240527
Dette smykke kabinet med förvarngslådor til smykker har forskellige slags kroge, skuffer og hylder til at rumme en bred vifte af smykker. To tilbagetrækningen opbevaringsskuffer giver dig masser af plads til at gemme dit tilbehør. Når skuffer er lukket, er denne smukt møbel, en stående spejl. Dette ..
DKK959kr
Ekskl. Moms:DKK767kr
Brand: vidaXL Model: vid-240510
Denne sorte smykker kabinet har kroge og hylder på begge sider, der er designet til at rumme en bred vifte af smykker. Når døren er lukket transformationer dette smukke smykker kabinet til en stående spejl, spejlet er helt praktisk at inspicere din smykker når du bruger dem. Dette smykke kabinet er ..
DKK819kr
Ekskl. Moms:DKK655kr
Viser 1 til 12 af 139 (12 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.