Menu
Your Cart

Skulpturer & statuer

Brand: vidaXL Model: vid-240869
Denne unikke bjørnens hoved er lavet af materialer af høj kvalitet og er håndlavede. Bjørn Head er sikker på at være et blikfang i stuen. Den kraftige hoved har en bredde på 35 cm og en højde på 32 cm. Den leveres med en ledning, der giver mulighed for vægmontering.Materiale: PU-skum (indvendig)Saml..
DKK349kr
Ekskl. Moms:DKK279kr
Brand: vidaXL Model: vid-240870
Dette er en unik bøjning hoved er lavet af materialer af høj kvalitet og er håndlavede. Bjørn Head er sikker på at være et blikfang i stuen. Den kraftige hoved har en bredde på 35 cm og en højde på 32 cm. Den leveres med en ledning, der giver mulighed for vægmontering.Materiale: PU-skum (indvendig)S..
DKK329kr
Ekskl. Moms:DKK263kr
Brand: vidaXL Model: vid-240867
Dette er en håndlavet og unik hjorte hoved, du monterer på væggen. Den er lavet af materialer af høj kvalitet og er meget lig en rigtig hjortehoved. Denne væg plade har en bredde på 35 cm og 65 cm i højden. Det er ideelt at montere på væggen for et løft i den indre eller til at skabe en hyggelig atm..
DKK339kr
Ekskl. Moms:DKK271kr
Brand: vidaXL Model: vid-242334
Supplering af dit interiør med denne flypropel af aluminium vil gøre et dristigt statement! Du kan hænge den over pejsen eller læne den op mod væggen i et hjørne. Denne propel, der er fremstillet af aluminium af høj kvalitet med en poleret finish, har en solid struktur. Den er ret stor med en længde..
DKK629kr
Ekskl. Moms:DKK503kr
Brand: vidaXL Model: vid-242335
Supplering af dit interiør med denne flypropel af aluminium vil gøre et dristigt statement! Du kan hænge den over pejsen eller læne den op mod væggen i et hjørne. Denne propel, der er fremstillet af aluminium af høj kvalitet med en poleret finish, har en solid struktur. Den er ret stor med en længde..
DKK879kr
Ekskl. Moms:DKK703kr
Brand: vidaXL Model: vid-242344
Dette klassiske modelfly sidder på en strømlinet fod og vil være et imponerende supplement til alle værelsesinteriører. Dette modelfly, der er fremstillet af aluminium af høj kvalitet med en poleret finish, har en solid struktur. Den massive aluminiumsfod øger stabiliteten. Denne professionelt udfor..
DKK359kr
Ekskl. Moms:DKK287kr
Brand: vidaXL Model: vid-243491
Dette elegante Buddhahoved vil være et rigtig blikfang i enhver bolig. Buddhaskulpturen er lavet i kvalitetsaluminium, hvilket gør den let i vægt og holdbar. Den er også meget let at rengøre. Dekorationen giver et præg af ro, stilhed og fredfyldt atmosfære.Farve: SølvfarvetMateriale: AluminiumMål: 1..
DKK319kr
Ekskl. Moms:DKK255kr
Brand: vidaXL Model: vid-243496
Denne champagnekøler tilfører stil til ethvert bord. Den er ideel til privat- eller virksomhedsbrug til fester, fejringer, specielle lejligheder eller hverdagsbrug. Denne flaskekøler er lavet i kvalitetsaluminium, som er rådresistent, let i vægt og holdbar. Der er masser af plads til is. Denne flask..
DKK339kr
Ekskl. Moms:DKK271kr
Brand: vidaXL Model: vid-246517
Denne stilfulde champagnekøler vil være en unik tilføjelse til enhver festmiddag. Den er ideel til privat- eller virksomhedsbrug til fester, fejringer, specielle lejligheder eller hverdagsbrug. Denne flaskekøler er lavet af massiv aluminium, og den er holdbar samt af høj kvalitet. Vores køler har to..
DKK729kr
Ekskl. Moms:DKK583kr
Brand: vidaXL Model: vid-246530
Denne udsøgte elefanthovedskulptur vil være en perfekt, dekorativ genstand, og den føjer et unikt præg til din boligindretning. Denne elefanthoveddekoration er lavet af massivt aluminium, og den er let i vægt, holdbar samt af høj kvalitet. Den føjer en moderne stemning til ethvert interiør. Produk..
DKK379kr
Ekskl. Moms:DKK303kr
Brand: vidaXL Model: vid-240868
Dette er et unikt håndlavet elghoved, der har flotte hår og smukke gevirer, som er en fantastisk blikfanger. Elghovedet er lavet af materialer i høj kvalitet, som giver det en robust struktur. Det er faktisk ret stort med en bredde på 37 cm og en højde på 56 cm. Vores fantastiske håndværk gør denne ..
DKK349kr
Ekskl. Moms:DKK279kr
Brand: vidaXL Model: vid-243486
Denne elghoved-dekoration vil være perfekt, hvis du vil give et særligt præg til din bolig. Denne vægudsmykning, som er lavet i kvalitetsaluminium, er råd- og oxidationresistent, let i vægt og holdbar. Det gør den velegnet til både indendørs og udendørs brug. Dekorationen kan let monteres på væggen...
DKK359kr
Ekskl. Moms:DKK287kr
Viser 1 til 12 af 46 (4 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.