Menu
Your Cart

Skulpturer & statuer

Brand: vidaXL Model: vid-243498
Denne champagnekøler tilfører stil til enhver festlig begivenhed. Den er ideel til privat- eller virksomhedsbrug til fester, fejringer, specielle lejligheder eller hverdagsbrug. Denne flaskekøler er lavet i kvalitetskobber, som er stabil og holdbar. Der er masser af plads til is. Denne flaskekøler e..
DKK529kr
Ekskl. Moms:DKK423kr
Brand: vidaXL Model: vid-243516
Giv dit hjem et modigt, visuelt udtryk ved at tilføje denne aluminiumpropelstand til din indretning. Denne propelstand er lavet af højkvalitets aluminium med et poleret finish og kan prale af en robust struktur og let vægt. Den er ret stor med en højde på 150 cm. Dette mesterligt udformede ornament..
DKK839kr
Ekskl. Moms:DKK671kr
Brand: vidaXL Model: vid-243484
Denne tyrehoved-dekoration vil være perfekt, hvis du vil give et særligt præg til din bolig. Denne vægudsmykning, som er lavet i kvalitetsaluminium, er råd- og oxidationresistent, let i vægt og holdbar. Det gør den velegnet til både indendørs og udendørs brug. Dekorationen kan let monteres på væggen..
DKK369kr
Ekskl. Moms:DKK295kr
Brand: vidaXL Model: vid-243482
Denne hestehoved-dekoration vil være perfekt, hvis du vil give et særligt præg til din bolig. Denne vægudsmykning, som er lavet i kvalitetsaluminium, er råd- og oxidationresistent, let i vægt og holdbar. Det gør den velegnet til både indendørs og udendørs brug. Dekorationen kan let monteres på vægge..
DKK509kr
Ekskl. Moms:DKK407kr
Brand: vidaXL Model: vid-243493
Dette udsøgte bådedekorationssæt vil være et blikfang i et hvilket som helst værelse. Bådeskulpturen er lavet i kvalitetsaluminium, hvilket gør den let i vægt og holdbar. Den er også meget let at rengøre. Lad din fantasi sejle verden rundt på disse fantastiske både! Levering indeholder 2 stk.Farve: ..
DKK289kr
Ekskl. Moms:DKK231kr
Brand: vidaXL Model: vid-243491
Dette elegante Buddhahoved vil være et rigtig blikfang i enhver bolig. Buddhaskulpturen er lavet i kvalitetsaluminium, hvilket gør den let i vægt og holdbar. Den er også meget let at rengøre. Dekorationen giver et præg af ro, stilhed og fredfyldt atmosfære.Farve: SølvfarvetMateriale: AluminiumMål: 1..
DKK289kr
Ekskl. Moms:DKK231kr
Brand: vidaXL Model: vid-243497
Denne champagnekøler tilfører stil til enhver festlig begivenhed. Den er ideel til privat- eller virksomhedsbrug til fester, fejringer, specielle lejligheder eller hverdagsbrug. Denne flaskekøler er lavet i kvalitetsaluminium, som er let i vægt og holdbar. Der er masser af plads til is. Denne flaske..
DKK499kr
Ekskl. Moms:DKK399kr
Brand: vidaXL Model: vid-246517
Denne stilfulde champagnekøler vil være en unik tilføjelse til enhver festmiddag. Den er ideel til privat- eller virksomhedsbrug til fester, fejringer, specielle lejligheder eller hverdagsbrug. Denne flaskekøler er lavet af massiv aluminium, og den er holdbar samt af høj kvalitet. Vores køler har to..
DKK819kr
Ekskl. Moms:DKK655kr
Brand: vidaXL Model: vid-242337
Dette unikke tyrehoved i aluminium har smukke horn, og vil utvivlsomt blive et blikfang, som giver dit interiør et præg af jægeratmosfære. Dette tyrehoved er lavet af kvalitetsaluminium med et poleret finish, og har en solid struktur. Det er ret stort, med en bredde på 96 cm og en højde på 44 cm. Pr..
DKK409kr
Ekskl. Moms:DKK327kr
Brand: vidaXL Model: vid-243495
Denne elegante globus med stander vil med sikkerhed stjæle opmærksomheden i ethvert rum. Denne globus er let i vægt og holdbar, da den er lavet i kvalitetsaluminium. Den er også meget let at rengøre.Farve: SølvfarvetMateriale: AluminiumProduktmål: 25 x 42 cm (Diameter x Højde)Diameter: 21 cm..
DKK449kr
Ekskl. Moms:DKK359kr
Brand: vidaXL Model: vid-244567
Denne smukke, vægmonterede tyrekranieskulptur i teak vil være fokuspunktet i din stue. Dekorationen, som forestiller et stilfuldt tyrekranie med horn, er blevet håndlavet i teak, hvilket giver den en unik, rustik charme. Vigtigt: Farven i træet kan variere fra produkt til produkt, hvilket gør hvert ..
DKK539kr
Ekskl. Moms:DKK431kr
Brand: vidaXL Model: vid-246526
Denne udsøgte skakkongeskulptur vil være en perfekt, dekorativ genstand, og den føjer et unikt præg til din boligindretning. Denne store skakkongedekoration er lavet af massiv aluminium, og den er let i vægt, holdbar samt af høj kvalitet. Den føjer en moderne stemning til ethvert interiør. Produkt..
DKK539kr
Ekskl. Moms:DKK431kr
Viser 1 til 12 af 46 (4 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.