Menu
Your Cart

Knagerækker og stumtjenere

Brand: vidaXL Model: vid-240793
Denne unikke væghylde er lavet af træ i høj kvalitet, hvilket giver et simpelt, og dog stilfuldt design. Den kan ikke kun opbevare dine ting, men forbedrer også indretningen. Denne fantastiske væghylde giver også opbevaringsplads og plads til at hænge ting op. Den har to fletkurve, der begge er yder..
DKK369kr
Ekskl. Moms:DKK295kr
Brand: vidaXL Model: vid-240792
Denne unikke væghylde er lavet af træ i høj kvalitet, hvilket giver et simpelt, og dog stilfuldt design. Den kan ikke kun opbevare dine ting, men forbedrer også indretningen. Denne fantastiske væghylde giver også opbevaringsplads og plads til at hænge ting op. Den har to fletkurve, der begge er yder..
DKK329kr
Ekskl. Moms:DKK263kr
Brand: vidaXL Model: vid-241171
Dette jakkestativ med dets klassiske design vil tilføje stil til din entre eller stue. Med dets funktionelle kroge vil du altid have et sted at hænge dit tøj og personlige accessories. Vores jakkestativ lavet a materialer i høj kvalitet er bygget til at holde. Trefoden gør den meget stabilt stående...
DKK189kr
Ekskl. Moms:DKK151kr
Brand: vidaXL Model: vid-241284
Denne dekorative knagerække ser fantastisk ud og er let at montere på væggen. Den er perfekt til din entre, eller hovedindgang. Det indbyggede spejl og seks knager gør den funktionel såvel som dekorativ. Den vil være et ideelt valg til at holde dit tøj, hatte, håndtasker, paraplyer, etc organiseret,..
DKK369kr
Ekskl. Moms:DKK295kr
Brand: vidaXL Model: vid-242339
Denne knagerække, som er dekoreret med smukke gevir, er en dekorativ såvel som praktisk tilføjelse til din bolig. Knagerækken har et usynligt ophængningssystem, og er ideel til at hænge jakker, hatte, tasker, halstørklæder etc. på. Knagerækken er lavet af kvalitetsaluminium med poleret finish, har e..
DKK229kr
Ekskl. Moms:DKK183kr
Brand: vidaXL Model: vid-241172
Dette jakkestativ med dets klassiske design vil tilføje stil til din entre eller stue. Med dets funktionelle kroge vil du altid have et sted at hænge dit tøj og personlige accessories. Vores jakkestativ lavet a materialer i høj kvalitet er bygget til at holde. Trefoden gør den meget stabilt stående..
DKK209kr
Ekskl. Moms:DKK167kr
Brand: vidaXL Model: vid-242437
Disse knagerækker i barokstil kombinerer æstetisk tiltrækning med praktisk funktion, og er ideelle til at bruge i dit soveværelse, din gang eller din foyer. Hver knagerække har 3 stålkroge af høj kvalitet, og er meget stærk og holdbar. Den kække, elegante knagerække er en perfekt løsning til at hold..
DKK579kr
Ekskl. Moms:DKK463kr
Brand: vidaXL Model: vid-242644
Denne knagerække i barokstil vil skabe blikfang i ethvert rum. Med et usynligt monteringssystem kan knagerækken let hænges op på en hvilken som helst væg. Knagerækken har en hylde, som er oplagt til at opbevare trofæer, bøger, samleobjekter, ornamenter, osv. Med de 5 kroge og 1 tværgående stang er ..
DKK289kr
Ekskl. Moms:DKK231kr
Brand: vidaXL Model: vid-246521
Vores knagerække vil være en praktisk såvel som dekorativ tilføjelse til dit interiør. Den tilføjer ekstra opbevaringsplads, så du kan holde dit soveværelse eller garderobe fri for rod. Denne knagerække er lavet af massiv aluminium, og den er holdbar samt af høj kvalitet. Du kan holde dine hatte go..
DKK529kr
Ekskl. Moms:DKK423kr
Brand: vidaXL Model: vid-244588
Disse knagerækker i antik stil kombinerer æstetisk appel med praktisk funktionalitet, hvilket gør dem ideelle til dit soveværelse, entré eller gang. Hver knagerække har fire støbejernskroge af høj kvalitet, der er meget stærke og holdbare. Disse retro og tidløse vægmonterede knagerækker vil være per..
DKK809kr
Ekskl. Moms:DKK647kr
Brand: vidaXL Model: vid-244501
Denne rustikke knagerække vil være et praktisk såvel som dekorativt tilbehør til dit hjem. Knagerækken er lavet af massivt genbrugstræ, som indeholder karakteristika af forskellige typer af træ som mahogni, teak, mangotræ, akacie osv. Du vil kunne finde huller fra søm, skruer eller møtrikker sammen ..
DKK259kr
Ekskl. Moms:DKK207kr
Brand: vidaXL Model: vid-246351
Vores knagerække i retrostil vil tilføje et strejf af naturlig charme til din bolig. Knagerækken er lavet af massivt sheeshamtræ, som er holdbart og smukt. Sheesham er et tropisk hårdttræ, der er berømt for sine rige fibre, og det er også kendt som rosentræ eller palisander. Hvert trin i fremstilli..
DKK709kr
Ekskl. Moms:DKK567kr
Viser 1 til 12 af 33 (3 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.