Menu
Your Cart

Fuglehuse

Brand: vidaXL Model: vid-276008
Dette skønne fuglehus er fremstillet af massivt træ og er designet til en heldig, fjeret familie, der kan bygge rede her! Huset har en naturlig træfarve, og det vil være en perfekt pyntegenstand samt en varm og sikker fuglerede. Dette fuglehus har 3 kamre, som kan rumme 3 avlende par. Hvert kammer ..
DKK619kr
Ekskl. Moms:DKK495kr
Brand: vidaXL Model: vid-41292
Denne herlige fuglehus, som er konstrueret i solidt træ, er designet til at heldig fuglefamile! Huset har en naturlig træfarve, og vil være et perfekt ornament samt en varm og behagelig fugle redekasse. Dette fuglehus har 3 kamre som kan huse 3 fuglepar til at opfostre deres unger. Hvert kammer har ..
DKK429kr
Ekskl. Moms:DKK343kr
Brand: vidaXL Model: vid-246835
Vores skønne fuglehus i flet giver et varmt og behageligt sted til dine papegøjer eller kæledyrsfugle i din have eller på altanen. Dit udendørsområde vil blive lyst op med disse håndlavede fuglebure! Fugleredekassen er konstrueret med holdbart støbejern og tvundet med stærkt, ægte rattan, og den er ..
DKK259kr
Ekskl. Moms:DKK207kr
Brand: vidaXL Model: vid-276006
Dette skønne fuglehus er fremstillet af holdbart fyrretræ, og det er designet til en heldig, fjeret familie! Det vil give liv i din have og ly til dine fjerede venner. Det har et grønt tag og kabinet i træfarve, og det vil være en perfekt pyntegenstand samt fuglerede. Det er udstyret med en metalbø..
DKK849kr
Ekskl. Moms:DKK679kr
Brand: vidaXL Model: vid-41012
Dette skønne fuglehus er fremstillet af holdbart fyrretræ, og det er designet til en heldig, fjeret familie! Det vil lyse op i din have og give husly til dine fjerede venner. Fuglehuset har et grønt tag og en redekasse i naturtræ og vil være en perfekt dekoration såvel som redekasse. Det er udstyre..
DKK609kr
Ekskl. Moms:DKK487kr
Viser 1 til 5 af 5 (1 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.