Menu
Your Cart

Fugle– & smådyrshuse

Brand: vidaXL Model: vid-41293
Flagermus er ikke blot smukke væsener, men de er også yderst hjælpsomme da de æder skadedyr. Med dette fine sæt af to flagermuse redekasser, kan du invitere dem ind i din have. Disse redekasser er specialdesignet til flagermus. Den lange landingsplads sikrer dem let adgang. Hver en-rums kasse har go..
DKK439kr
Ekskl. Moms:DKK351kr
Brand: vidaXL Model: vid-41294
Dette store insekthotel, konstrueret af vejr-resistent solidt træ, er designet til at huse mange typer af insekter. Huset har en naturlig træfarve, og kan anvendes som et sted at gå i hi om vinteren, og et hertligt afslapningssted om sommeren. Dette store insekthus består af forskellige sektioner ti..
DKK619kr
Ekskl. Moms:DKK495kr
Brand: vidaXL Model: vid-41291
Dette herlige sommerfugle husesæt, er konstrueret i solidt træ, og er designet til dine farverige venner! Huset har en naturlig træfarve og et grønt tag, og det vil både være en flot dekoration, samt en fantastisk redekasse til sommerfugle. Huller i sommerfugle husene holder fugle væk alt imens det ..
DKK259kr
Ekskl. Moms:DKK207kr
Brand: vidaXL Model: vid-41292
Denne herlige fuglehus, som er konstrueret i solidt træ, er designet til at heldig fuglefamile! Huset har en naturlig træfarve, og vil være et perfekt ornament samt en varm og behagelig fugle redekasse. Dette fuglehus har 3 kamre som kan huse 3 fuglepar til at opfostre deres unger. Hvert kammer har ..
DKK489kr
Ekskl. Moms:DKK391kr
Brand: vidaXL Model: vid-276009
Flagermus er ikke kun smukke væsener, men også meget hjælpsomme, da de spiser skadedyr. Med dette fine sæt af flagermuskasser kan du invitere dem ind i din have og give dem ly. Disse redekasser er specielt designet til flagermus. Den lange landingsplade giver dem nem adgang. Hvert enkeltrumshus har ..
DKK519kr
Ekskl. Moms:DKK415kr
Brand: vidaXL Model: vid-246835
Vores skønne fuglehus i flet giver et varmt og behageligt sted til dine papegøjer eller kæledyrsfugle i din have eller på altanen. Dit udendørsområde vil blive lyst op med disse håndlavede fuglebure! Fugleredekassen er konstrueret med holdbart støbejern og tvundet med stærkt, ægte rattan, og den er ..
DKK239kr
Ekskl. Moms:DKK191kr
Brand: vidaXL Model: vid-41012
Dette skønne fuglehus er fremstillet af holdbart fyrretræ, og det er designet til en heldig, fjeret familie! Det vil lyse op i din have og give husly til dine fjerede venner. Fuglehuset har et grønt tag og en redekasse i naturtræ og vil være en perfekt dekoration såvel som redekasse. Det er udstyre..
DKK569kr
Ekskl. Moms:DKK455kr
Brand: vidaXL Model: vid-276006
Dette skønne fuglehus er fremstillet af holdbart fyrretræ, og det er designet til en heldig, fjeret familie! Det vil give liv i din have og ly til dine fjerede venner. Det har et grønt tag og kabinet i træfarve, og det vil være en perfekt pyntegenstand samt fuglerede. Det er udstyret med en metalbø..
DKK669kr
Ekskl. Moms:DKK535kr
Brand: vidaXL Model: vid-276007
Dette skønne sæt af sommerfuglehuse er fremstillet af massivt træ, og det er designet til dine farverige venner! Huset har en naturlig træfarve og et grønt tag, og det vil være en pæn pyntegenstand samt et glimrende redested til dine sommerfugle. Sprækker i sommerfuglehusene holder fugle ude, samtid..
DKK369kr
Ekskl. Moms:DKK295kr
Brand: vidaXL Model: vid-276008
Dette skønne fuglehus er fremstillet af massivt træ og er designet til en heldig, fjeret familie, der kan bygge rede her! Huset har en naturlig træfarve, og det vil være en perfekt pyntegenstand samt en varm og sikker fuglerede. Dette fuglehus har 3 kamre, som kan rumme 3 avlende par. Hvert kammer ..
DKK699kr
Ekskl. Moms:DKK559kr
Viser 1 til 10 af 10 (1 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.