Menu
Your Cart

Fugle– & smådyrshuse

Brand: vidaXL Model: vid-276008
Dette skønne fuglehus er fremstillet af massivt træ og er designet til en heldig, fjeret familie, der kan bygge rede her! Huset har en naturlig træfarve, og det vil være en perfekt pyntegenstand samt en varm og sikker fuglerede. Dette fuglehus har 3 kamre, som kan rumme 3 avlende par. Hvert kammer ..
DKK439kr
Ekskl. Moms:DKK351kr
Brand: vidaXL Model: vid-41012
Dette skønne fuglehus er fremstillet af holdbart fyrretræ, og det er designet til en heldig, fjeret familie! Det vil lyse op i din have og give husly til dine fjerede venner. Fuglehuset har et grønt tag og en redekasse i naturtræ og vil være en perfekt dekoration såvel som redekasse. Det er udstyre..
DKK429kr
Ekskl. Moms:DKK343kr
Brand: vidaXL Model: vid-276009
Flagermus er ikke kun smukke væsener, men også meget hjælpsomme, da de spiser skadedyr. Med dette fine sæt af flagermuskasser kan du invitere dem ind i din have og give dem ly. Disse redekasser er specielt designet til flagermus. Den lange landingsplade giver dem nem adgang. Hvert enkeltrumshus har ..
DKK379kr
Ekskl. Moms:DKK303kr
Brand: vidaXL Model: vid-41292
Denne herlige fuglehus, som er konstrueret i solidt træ, er designet til at heldig fuglefamile! Huset har en naturlig træfarve, og vil være et perfekt ornament samt en varm og behagelig fugle redekasse. Dette fuglehus har 3 kamre som kan huse 3 fuglepar til at opfostre deres unger. Hvert kammer har ..
DKK309kr
Ekskl. Moms:DKK247kr
Brand: vidaXL Model: vid-41294
Dette store insekthotel, konstrueret af vejr-resistent solidt træ, er designet til at huse mange typer af insekter. Huset har en naturlig træfarve, og kan anvendes som et sted at gå i hi om vinteren, og et hertligt afslapningssted om sommeren. Dette store insekthus består af forskellige sektioner ti..
DKK509kr
Ekskl. Moms:DKK407kr
Brand: vidaXL Model: vid-41293
Flagermus er ikke blot smukke væsener, men de er også yderst hjælpsomme da de æder skadedyr. Med dette fine sæt af to flagermuse redekasser, kan du invitere dem ind i din have. Disse redekasser er specialdesignet til flagermus. Den lange landingsplads sikrer dem let adgang. Hver en-rums kasse har go..
DKK279kr
Ekskl. Moms:DKK223kr
Viser 1 til 10 af 10 (1 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.