Menu
Your Cart

Fontæner & havedamme

Brand: vidaXL Model: vid-40523
Denne UVC-enhed giver dig klart havedamsvand med sunde fisk. Den er nem at installere og vedligeholde. UVC-enheden virker mod patogener. Et vægbeslag og en pære medfølger. Dette produkt kan kombineres med vores biodamfilter. Mål: 33 x 33,5 x 8 cm (B x L x H)Pæretype: UVC 11 Watt PL-LNominel effekt: ..
DKK459kr
Ekskl. Moms:DKK367kr
Brand: vidaXL Model: vid-142090
Pumpen med en kapacitet på 2000 liter per time er et ideelt valg til medium eller store søer, kaskader og vandfunktioner. Med denne pumpe af høj kvalitet kan du skabe unikke vandfunktioner.  Dampumpen er udstyret med en energieffektiv motor, som har en stor kapacitet med et lavt energiforbrug. Maks..
DKK339kr
Ekskl. Moms:DKK271kr
Brand: vidaXL Model: vid-244287
Denne indendørs fontæne er et fremragende valg til at skabe en rolig atmosfære i dit hjem. Flere vandstrømme og beroligende lyde af rislende vand skaber en afslappende og meditativ atmosfære. Den medfølgende pumpe i høj kvalitet sørger for sikker og pålidelig betjening. Denne selvstændige vandfontæn..
DKK209kr
Ekskl. Moms:DKK167kr
Brand: vidaXL Model: vid-242352
Denne indendørs LED-fontæne er et glimrende valg til at tilføje en naturlig atmosfære til din boligindretning. Denne fine fontæne vil været et godt supplement til enhver indretning. Den har 4 niveauer, som vandet falder fra og løber igennem, og LED-belysningen skaber en helt særlig og hyggelig effek..
DKK279kr
Ekskl. Moms:DKK223kr
Brand: vidaXL Model: vid-91743
Denne højdejustérbare græske fontæne er ideel til at tilføje elegance og flair til din swimmingpool. Denne udendørsfontæne er lavet af polypropylen, hvilket gør den holdbar og klorbestandig. Det sprøjtende vand spreder effektivt varmen i poolvandet og holder din pool meget køligere, selv i varme kli..
DKK259kr
Ekskl. Moms:DKK207kr
Brand: vidaXL Model: vid-142091
Pumpen har en kapacitet på 1750 liter i timen og er dermed det ideelle valg til mellemstore elle store havedamme, vandinstallationer og vandspil. Med denne pumpe i høj kvalitet kan du skabe unikke vandspil. Havedamspumpen er udstyret med en energivenlig motor med stor kapacitet og lavt strømforbrug...
DKK359kr
Ekskl. Moms:DKK287kr
Viser 1 til 12 af 59 (5 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.