Menu
Your Cart

Bogstøtter

Brand: vidaXL Model: vid-246522
Dette udsøgte bogstøttesæt med tyrehovedfigurer vil både være en dekorativ og praktisk genstand til dit kontor, arbejdslokale eller stue. Vores smukt fremstillede bogstøtter er lavet af aluminium i høj kvalitet, hvilket er robust og holdbart. Tyrehovedfigurerne giver bogstøtterne et vintagelook, og..
DKK349kr
Ekskl. Moms:DKK279kr
Brand: vidaXL Model: vid-246523
Dette udsøgte bogstøttesæt med uglefigurer vil både være en dekorativ og praktisk genstand til dit kontor, arbejdslokale eller stue. Vores smukt udformede bogstøtter er lavet af aluminium i høj kvalitet, hvilket er robust og holdbart. Uglehovedfigurerne giver bogstøtterne et vintagelook, og de vil ..
DKK369kr
Ekskl. Moms:DKK295kr
Brand: vidaXL Model: vid-240729
Dette sæt af globus-bogstøtter kan bruges til at holde orden i dine bøger og dokumenter i opretstående stilling. Bogstøtterne er i sig selv en flot dekoration både i hjemme og på kontoret. Indhold: 2 x globus-bogstøtte Mål, hver bogstøtte: 16,5 x 17,5 x 9,5 cm Samlet nettovægt: 0,9 kg..
DKK319kr
Ekskl. Moms:DKK255kr
Brand: vidaXL Model: vid-243478
Dette elegante bogstøttesæt vil være perfekt som både dekoration og som en praktisk bogstøtte til dit hjem. De flotte bogstøtter er lavet i kvalitetsaluminium, som gør dem slidstærke. Hjortehovedfigurerne giver bogstøtterne et vintage look, hvilket gør dem til en stilfuld og elegant tilføjelse til d..
DKK329kr
Ekskl. Moms:DKK263kr
Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.