Menu
Your Cart

Skoopbevaring

Brand: vidaXL Model: vid-45931
Denne skoreol er perfekt til at organisere fodtøjet, så du nemt kan få fat i det. Den naturlige træfarve vil tilføje et rustikt præg i din boligindretning. Skoreolen er lavet af akacietræ i høj kvalitet, og kendetegnet ved fremragende holdbarhed. Derudover er toppen robust nok til at bære din vægt,..
DKK489kr
Ekskl. Moms:DKK391kr
Brand: vidaXL Model: vid-245629
Dette minimalistiske skostativ er en ideel opbevaringsløsning til dine sko. Det har et rørformet metalstel, som er let i vægt, men robust, hvilket gør skostativet nemt at flytte rundt og ret holdbart. Det har otte generøse hylder, som er lavet af økovenligt, uvævet stof. Det har rigelig plads til at..
DKK199kr
Ekskl. Moms:DKK159kr
Brand: vidaXL Model: vid-245631
Dette minimalistiske skostativ er en ideel opbevaringsløsning til dine sko. Det har et rørformet metalstel, som er let i vægt, men robust, hvilket gør skostativet nemt at flytte rundt og ret holdbart. Det har 10 generøse hylder, som er lavet af økovenligt, uvævet stof. Det har rigelig plads til at h..
DKK219kr
Ekskl. Moms:DKK175kr
Brand: vidaXL Model: vid-240493
Dette skoskab i høj kvalitet med 5 lag kan rumme hele din skosamling. Med vores dobbelte 5-lags  skoskab behøver du ikke mere at at blive irriteret over sko, der roder på gulvet. Takket være  designet med 5 lag og dobbelte rum kan dette skoskab nemt rumme 30 par sko, og dermed holder alle dine elsk..
DKK229kr
Ekskl. Moms:DKK183kr
Brand: vidaXL Model: vid-60717
Er du irriteret over, at skoene ligger og flyder overalt i din lejlighed eller i dit hus? Vores enkle skoreol kan let befri dig for din frustration. Dette skoreol har 10 niveauer, som let kan opbevare op til 40 par sko, hvilket vil sørge for, at alle dine elskede sko er ryddeligt velorganiseret på e..
DKK179kr
Ekskl. Moms:DKK143kr
Brand: vidaXL Model: vid-241066
Denne skohylde i 4 niveauer vil holde dine elskede sko ryddeligt og velorganiseret væk fra gulvet. Den er perfekt at have stående ved dørindgangen, eller hvor som helst du ønsker at opbevare sko på en velordnet måde.    På grund af dens massive træ er den miljøvenlige skohylde meget stærk, holdbar ..
DKK249kr
Ekskl. Moms:DKK199kr
Brand: vidaXL Model: vid-241067
Denne 2-i-1 skoreol i træ hjælper dig til at organisere dine sko og holde dem væk fra gulvet. Bænktoppen vil også give dig et sted at sidde, mens du tager dine sko af eller på. Derfor er den ideel i nærheden af hoveddøren. Skoreolen er både miljøvenlig, særdeles stærk og holdbar til brug i årevis t..
DKK249kr
Ekskl. Moms:DKK199kr
Brand: vidaXL Model: vid-276040
Denne 2-i-1 skoreol i træ vil holde dine elskede sko godt organiseret og væk fra gulvet. Bænketoppen vil også give dig et sted at sidde, mens du tager dine sko af eller på. Derfor er den ideel i nærheden af hoveddøren. Desuden er den miljøvenlige skohylde særdeles stærk og holdbar til brug i årevis..
DKK389kr
Ekskl. Moms:DKK311kr
Brand: vidaXL Model: vid-245628
Dette minimalistiske skostativ er en ideel opbevaringsløsning til dine sko. Det har et rørformet metalstel, som er let i vægt, men robust, hvilket gør skostativet nemt at flytte rundt og ret holdbart. Det har fire generøse hylder, som er lavet af økovenligt, uvævet stof. Det har rigelig plads til a..
DKK169kr
Ekskl. Moms:DKK135kr
Brand: vidaXL Model: vid-245630
Dette minimalistiske skostativ er en ideel opbevaringsløsning til dine sko. Det har et rørformet metalstel, som er let i vægt, men robust, hvilket gør skostativet nemt at flytte rundt og ret holdbart. Det har 10 generøse hylder, som er lavet af økovenligt, uvævet stof. Det har rigelig plads til at h..
DKK239kr
Ekskl. Moms:DKK191kr
Brand: vidaXL Model: vid-282434
Vores skoskab tilbyder en glimrende opbevaringsløsning til din fantastiske skosamling. Skoskabet har et design i 5 niveauer, og det er bygget til at kunne rumme en hel skosamling for dig. Du behøver ikke længere at være irriteret over sko, der ligger og flyder i hjemmet. Dette skoskab kan nemt rumme..
DKK219kr
Ekskl. Moms:DKK175kr
Brand: vidaXL Model: vid-241065
Denne skohylde i 3 niveauer vil holde dine elskede sko ryddeligt og velorganiseret væk fra gulvet. Den er perfekt at have stående ved dørindgangen eller hvor som helst, du ønsker at opbevare sko på en velordnet måde.  På grund af dens massive træ er den miljøvenlige skohylde meget stærk, holdbar og..
DKK229kr
Ekskl. Moms:DKK183kr
Viser 1 til 12 af 94 (8 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.