Menu
Your Cart

Fugtabsorbering

Brand: vidaXL Model: vid-141325
Disse 2 uvævede tørreposer, der hver indeholder 1 kg silicagel, er ideelle til at adsorbere overskydende fugt i din bil, tøjskab, skab mv. Silicagel er et universalt tørremiddel, der tiltrækker og adsorberer vandmolekyler meget hurtigt. Sammenlignet med elektriske tørretumblere er fordelen ved at b..
DKK209kr
Ekskl. Moms:DKK167kr
Brand: vidaXL Model: vid-141326
Disse 2 uvævede lugtfjernerposer, der hver indeholder 1 kg aktivt kul, er ideelle til at fjerne ubehagelige lugte og overskydende fugt i din bil, tøjskab og andre steder. Takket være den høje renhed af vores aktive kul kan det effektivt rense og affugte luften i din bil og hjem. Sammenlignet med and..
DKK219kr
Ekskl. Moms:DKK175kr
Brand: vidaXL Model: vid-141328
Disse genopfyldningsposer med tørremiddel, der indeholder 10 kg calciumchlorid i alt, er ideelle til adsorbering af overskydende fugt i din bil, tøjskab, skabe mv. Calciumchlorid (CaCl2) er et universalt tørremiddel, der adsorberer vandmolekyler hurtigt og effektivt. Sammenlignet med elektriske tør..
DKK299kr
Ekskl. Moms:DKK239kr
Brand: vidaXL Model: vid-270857
Disse genopfyldningsposer med tørremiddel, der indeholder 20 kg calciumchlorid i alt, er ideelle til adsorbering af overskydende fugt i din bil, tøjskab, skabe mv. Calciumchlorid (CaCl2) er et universalt tørremiddel, der adsorberer vandmolekyler hurtigt og effektivt. Sammenlignet med elektriske tør..
DKK449kr
Ekskl. Moms:DKK359kr
Brand: vidaXL Model: vid-270858
Disse genopfyldningsposer med tørremiddel, der indeholder 30 kg calciumchlorid i alt, er ideelle til adsorbering af overskydende fugt i din bil, tøjskab, skabe mv. Calciumchlorid (CaCl2) er et universalt tørremiddel, der adsorberer vandmolekyler hurtigt og effektivt. Sammenlignet med elektriske tør..
DKK729kr
Ekskl. Moms:DKK583kr
Brand: vidaXL Model: vid-141327
Disse piller af aktivt kul bruges til at adsorbere toksiner, forurenende stoffer, tungmetaller, ubehagelige lugte og forurenende stoffer fra luften og dine akvarier. Takket være den høje renhed af vores aktive kul fungerer det hurtigt og effektivt. Sammenlignet med andre luftfriskere og kemiske filt..
DKK519kr
Ekskl. Moms:DKK415kr
Brand: vidaXL Model: vid-141329
Sættet med 2 tørremiddelbeholdere med 4 kg calciumchlorid er ideel til at adsorberende fugt fra din bil, tøjskab mv. Calciumchlorid (CaCl2) er et universalt tørremiddel, der adsorberer vandmolekyler hurtigt og effektivt. Sammenlignet med elektriske tørretumblere er fordelen ved at bruge et sådant ma..
DKK259kr
Ekskl. Moms:DKK207kr
Viser 1 til 7 af 7 (1 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.