Menu
Your Cart

Affaldsspandsskjulere

Brand: vidaXL Model: vid-45380
Dette tredobbelte skraldespandsskur er ideelt til at gemme dine skraldespande fra udsigten i din have. Dette opbevaringsskur har tre individuelle døre foran, der gør det muligt at fjerne og tømme skraldespandene uden besvær. Det er udstyret med låse foran for at holde døren forsvarligt lukket. Dette..
DKK2.119kr
Ekskl. Moms:DKK1.695kr
Brand: vidaXL Model: vid-42271
Denne tredobbelte skraldespandsskjuler er ideel til at gemme dine skraldespande fra udsigten i din have. Opbevaringsskuret har individuelle låg, som kan åbnes for nem adgang til skraldespandene for deponering af affald. Det har tre døre foran, der kan åbnes hver for sig, så skraldespandene nemt kan ..
DKK1.039kr
Ekskl. Moms:DKK831kr
Brand: vidaXL Model: vid-44241
Denne skraldespandsskjuler er ideel til at gemme din skraldespand i din have. Skraldespandsskjuleren har et låg, der kan løftes for nem adgang til beholderen ved deponering af affald. Den har en dør foran, så skraldespanden nemt kan fjernes og tømmes. Den er lavet af polyrattan i høj kvalitet og er ..
DKK609kr
Ekskl. Moms:DKK487kr
Brand: vidaXL Model: vid-42270
Denne dobbelte skraldespandsskjuler er ideel til at gemme dine skraldespande i din have. Skraldespandsskjuleren har individuelle låg, som kan åbnes for nem adgang til skraldespandene for deponering af affald. Den har to døre foran, der kan åbnes hver for sig, så skraldespandene nemt kan fjernes og t..
DKK809kr
Ekskl. Moms:DKK647kr
Brand: vidaXL Model: vid-45379
Dette dobbelte skraldespandsskur er ideelt til at gemme dine skraldespande i din have. Dette opbevaringsskur har to individuelle døre foran, der gør det muligt at fjerne og tømme skraldespandene uden besvær. Den er udstyret med låse foran for at holde døren forsvarligt lukket. Dette dobbelte skralde..
DKK1.339kr
Ekskl. Moms:DKK1.071kr
Brand: vidaXL Model: vid-44912
Denne firdobbelte skraldespandsskjuler er ideel til at gemme dine skraldespande fra udsigten i din have. Opbevaringsskuret har individuelle løftelåg, som kan løftes for nem adgang til skraldespandene, så du kan bortskaffe affald. Det har fire individuelle døre fortil, så skraldespandene nemt kan tag..
DKK1.369kr
Ekskl. Moms:DKK1.095kr
Brand: vidaXL Model: vid-44242
Denne skraldespandsskjuler er ideel til at gemme din skraldespand i din have. Skraldespandsskjuleren har et låg, der kan løftes for nem adgang til beholderen ved deponering af affald. Den har en dør foran, så skraldespanden nemt kan fjernes og tømmes. Den er lavet af polyrattan i høj kvalitet og er ..
DKK819kr
Ekskl. Moms:DKK655kr
Brand: vidaXL Model: vid-45444
Dette dobbelte skraldespandsskur er ideelt til at gemme dine skraldespande i din have. Opbevaringsskuret har ikke en dør eller et låg, så skraldespanden kan nemt tages ud og tømmes. Dette dobbelte skraldespandsskur er lavet af FSC-certificeret, imprægneret fyrretræ, hvilket ikke kun gør det vejrbest..
DKK579kr
Ekskl. Moms:DKK463kr
Brand: vidaXL Model: vid-45445
Dette tredobbelte skraldespandsskur er ideelt til at gemme dine skraldespande fra udsigten i din have. Opbevaringsskuret har ikke en dør eller et låg, så skraldespanden kan nemt tages ud og tømmes. Dette tredobbelte skraldespandsskur er lavet af FSC-certificeret, imprægneret fyrretræ, hvilket ikke k..
DKK659kr
Ekskl. Moms:DKK527kr
Brand: vidaXL Model: vid-45381
Dette firdobbelte skraldespandsskur er ideel til at gemme dine skraldespande fra udsigten i din have. Dette opbevaringsskur har fire individuelle døre foran, der gør det muligt at fjerne og tømme skraldespandene uden besvær. Den er udstyret med låse foran for at holde døren forsvarligt lukket. Dette..
DKK2.599kr
Ekskl. Moms:DKK2.079kr
Brand: vidaXL Model: vid-142560
Denne gabion-afskærmning til tre affaldsbeholdere er ideel til at skjule affaldsbeholderne fra udsigten til haven, da den også fungerer som en smuk haveudsmykning. Denne stabile og slidstærke gabion-afskærmning er fremstillet af rustafvisende og vejrbestandigt galvaniseret stål. Trådnettet er formet..
DKK1.399kr
Ekskl. Moms:DKK1.119kr
Brand: vidaXL Model: vid-142559
Denne gabion-afskærmning til to affaldsbeholdere er ideel til at skjule affaldsbeholderne fra udsigten til haven, da den også fungerer som en smuk haveudsmykning. Denne stabile og slidstærke gabion-afskærmning er fremstillet af rustafvisende og vejrbestandigt galvaniseret stål. Trådnettet er formet ..
DKK1.779kr
Ekskl. Moms:DKK1.423kr
Viser 1 til 12 af 21 (2 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.