Menu
Your Cart

Affaldsspandsskjulere

Brand: vidaXL Model: vid-142558
Denne gabion-afskærmning til en enkelt affaldsbeholder er ideel til at skjule affaldsbeholderen fra udsigten til haven, da den også fungerer som en smuk haveudsmykning. Denne stabile og slidstærke gabion-afskærmning er fremstillet af rustafvisende og vejrbestandigt galvaniseret stål. Trådnettet er f..
DKK839kr
Ekskl. Moms:DKK671kr
Brand: vidaXL Model: vid-142559
Denne gabion-afskærmning til to affaldsbeholdere er ideel til at skjule affaldsbeholderne fra udsigten til haven, da den også fungerer som en smuk haveudsmykning. Denne stabile og slidstærke gabion-afskærmning er fremstillet af rustafvisende og vejrbestandigt galvaniseret stål. Trådnettet er formet ..
DKK1.439kr
Ekskl. Moms:DKK1.151kr
Brand: vidaXL Model: vid-142560
Denne gabion-afskærmning til tre affaldsbeholdere er ideel til at skjule affaldsbeholderne fra udsigten til haven, da den også fungerer som en smuk haveudsmykning. Denne stabile og slidstærke gabion-afskærmning er fremstillet af rustafvisende og vejrbestandigt galvaniseret stål. Trådnettet er formet..
DKK1.109kr
Ekskl. Moms:DKK887kr
Brand: vidaXL Model: vid-42270
Denne dobbelte skraldespandsskjuler er ideel til at gemme dine skraldespande i din have. Skraldespandsskjuleren har individuelle låg, som kan åbnes for nem adgang til skraldespandene for deponering af affald. Den har to døre foran, der kan åbnes hver for sig, så skraldespandene nemt kan fjernes og t..
DKK809kr
Ekskl. Moms:DKK647kr
Brand: vidaXL Model: vid-44243
Denne dobbelte skraldespandsskjuler er ideel til at gemme dine skraldespande i din have. Opbevaringsskuret har et låg, der kan løftes for nem adgang til skraldespandene til bortskaffelse af affald. Det har to individuelle døre foran, så skraldespandene nemt kan fjernes og tømmes. Det er lavet af pol..
DKK949kr
Ekskl. Moms:DKK759kr
Brand: vidaXL Model: vid-44244
Denne dobbelte skraldespandsskjuler er ideel til at gemme dine skraldespande i din have. Den dobbelte skraldespandsskjuler har et låg, der kan løftes for nem adgang til beholderen ved deponering af affald. Den har en dør foran, så skraldespanden nemt kan fjernes og tømmes. Den er lavet af polyrattan..
DKK979kr
Ekskl. Moms:DKK783kr
Brand: vidaXL Model: vid-45444
Dette dobbelte skraldespandsskur er ideelt til at gemme dine skraldespande i din have. Opbevaringsskuret har ikke en dør eller et låg, så skraldespanden kan nemt tages ud og tømmes. Dette dobbelte skraldespandsskur er lavet af FSC-certificeret, imprægneret fyrretræ, hvilket ikke kun gør det vejrbest..
DKK589kr
Ekskl. Moms:DKK471kr
Brand: vidaXL Model: vid-45379
Dette dobbelte skraldespandsskur er ideelt til at gemme dine skraldespande i din have. Dette opbevaringsskur har to individuelle døre foran, der gør det muligt at fjerne og tømme skraldespandene uden besvær. Den er udstyret med låse foran for at holde døren forsvarligt lukket. Dette dobbelte skralde..
DKK1.339kr
Ekskl. Moms:DKK1.071kr
Brand: vidaXL Model: vid-42269
Denne skraldespandsskjuler er ideel til at gemme dine skraldespande fra udsigten i din have. Opbevaringsskuret har et løftbart låg, som kan åbnes for nem adgang til skraldespanden for at deponere affald. Den har en dør foran så skraldespanden nemt kan fjernes og tømmes. Skuret har en lås forrest, så..
DKK509kr
Ekskl. Moms:DKK407kr
Brand: vidaXL Model: vid-44242
Denne skraldespandsskjuler er ideel til at gemme din skraldespand i din have. Skraldespandsskjuleren har et låg, der kan løftes for nem adgang til beholderen ved deponering af affald. Den har en dør foran, så skraldespanden nemt kan fjernes og tømmes. Den er lavet af polyrattan i høj kvalitet og er ..
DKK629kr
Ekskl. Moms:DKK503kr
Brand: vidaXL Model: vid-45443
Dette enkelte skraldespandsskur er ideelt til at skjule din skraldespand i din have. Opbevaringsskuret har ikke en dør eller et låg, så skraldespanden kan nemt tages ud og tømmes. Dette enkelte skraldespandsskur er lavet af FSC-certificeret imprægneret fyrretræ, hvilket ikke kun gør det vejrbestandi..
DKK539kr
Ekskl. Moms:DKK431kr
Brand: vidaXL Model: vid-45378
Dette enkelte skraldespandsskur er ideelt til at skjule din skraldespand i din have. Dette opbevaringsskur har en enkelt dør foran, der gør det muligt at fjerne og tømme skraldespanden uden besvær. Den er udstyret med en lås foran for at holde døren forsvarligt lukket. Dette enkelte skraldespandssku..
DKK909kr
Ekskl. Moms:DKK727kr
Viser 1 til 12 af 21 (2 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.