Menu
Your Cart

Affaldsopbevaring – tilbehør

Brand: vidaXL Model: vid-42271
Denne tredobbelte skraldespandsskjuler er ideel til at gemme dine skraldespande fra udsigten i din have. Opbevaringsskuret har individuelle låg, som kan åbnes for nem adgang til skraldespandene for deponering af affald. Det har tre døre foran, der kan åbnes hver for sig, så skraldespandene nemt kan ..
DKK1.019kr
Ekskl. Moms:DKK815kr
Brand: vidaXL Model: vid-44241
Denne skraldespandsskjuler er ideel til at gemme din skraldespand i din have. Skraldespandsskjuleren har et låg, der kan løftes for nem adgang til beholderen ved deponering af affald. Den har en dør foran, så skraldespanden nemt kan fjernes og tømmes. Den er lavet af polyrattan i høj kvalitet og er ..
DKK519kr
Ekskl. Moms:DKK415kr
Brand: vidaXL Model: vid-42270
Denne dobbelte skraldespandsskjuler er ideel til at gemme dine skraldespande i din have. Skraldespandsskjuleren har individuelle låg, som kan åbnes for nem adgang til skraldespandene for deponering af affald. Den har to døre foran, der kan åbnes hver for sig, så skraldespandene nemt kan fjernes og t..
DKK809kr
Ekskl. Moms:DKK647kr
Brand: vidaXL Model: vid-45380
Dette tredobbelte skraldespandsskur er ideelt til at gemme dine skraldespande fra udsigten i din have. Dette opbevaringsskur har tre individuelle døre foran, der gør det muligt at fjerne og tømme skraldespandene uden besvær. Det er udstyret med låse foran for at holde døren forsvarligt lukket. Dette..
DKK2.119kr
Ekskl. Moms:DKK1.695kr
Brand: vidaXL Model: vid-45444
Dette dobbelte skraldespandsskur er ideelt til at gemme dine skraldespande i din have. Opbevaringsskuret har ikke en dør eller et låg, så skraldespanden kan nemt tages ud og tømmes. Dette dobbelte skraldespandsskur er lavet af FSC-certificeret, imprægneret fyrretræ, hvilket ikke kun gør det vejrbest..
DKK579kr
Ekskl. Moms:DKK463kr
Brand: vidaXL Model: vid-45445
Dette tredobbelte skraldespandsskur er ideelt til at gemme dine skraldespande fra udsigten i din have. Opbevaringsskuret har ikke en dør eller et låg, så skraldespanden kan nemt tages ud og tømmes. Dette tredobbelte skraldespandsskur er lavet af FSC-certificeret, imprægneret fyrretræ, hvilket ikke k..
DKK659kr
Ekskl. Moms:DKK527kr
Viser 1 til 12 af 21 (2 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.