Menu
Your Cart

Husholdningsartikler

Brand: vidaXL Model: vid-45931
Denne skoreol er perfekt til at organisere fodtøjet, så du nemt kan få fat i det. Den naturlige træfarve vil tilføje et rustikt præg i din boligindretning. Skoreolen er lavet af akacietræ i høj kvalitet, og kendetegnet ved fremragende holdbarhed. Derudover er toppen robust nok til at bære din vægt,..
DKK489kr
Ekskl. Moms:DKK391kr
Brand: vidaXL Model: vid-246721
Dette tøjstativ er smart og overkommelig i pris og giver dig et praktisk sted at hænge dit tøj og personlige tilbehør. Det vil være en fantastisk tilføjelse til dit kontor eller soveværelse! Stativet er lavet af MDF og har et stålstel. Det er let i vægt og nemt at flytte rundt i hjemmet. Bundkonstr..
DKK259kr
Ekskl. Moms:DKK207kr
Brand: vidaXL Model: vid-247047
Vores tøjstativer vil være en praktisk såvel som dekorativ tilføjelse til dit interiør. Stativsættet tilføjer ekstra opbevaringsplads, så du kan holde dit soveværelse eller garderobe fri for rod. Tøjstativssættet er lavet af massivt eg, hvilket gør det stabilt og holdbart. Det enkle, men stilfulde ..
DKK799kr
Ekskl. Moms:DKK639kr
Viser 1 til 12 af 266 (23 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.