Menu
Your Cart

Fordampningsluftkølere

Brand: vidaXL Model: vid-50361
Denne transportable luftkøler er en effektiv, transportabel ventilator, der kan sænke temperaturen og forbedre luftkvaliteten i mellemstore rum.  Denne mobile luftkøler kombinerer ventilations- og luftkølingsfunktioner og leverer en strøm af kølig luft til rummet. Køleeffekten opnås ved fordampning..
DKK849kr
Ekskl. Moms:DKK679kr
Brand: vidaXL Model: vid-50483
Denne bærbare 3-i-1 luftkøler er en effektiv ventilator, der giver dig kølig luft. Den kan også bruges som luftfugter til at tilføre fugt i tørt indeklima om vinteren. Køleeffekten opnås ved fordampning af vand/is fra en 5-liters vandtank på en miljøvenlig måde (uden freon). Takket være de 3 hastig..
DKK509kr
Ekskl. Moms:DKK407kr
Brand: vidaXL Model: vid-50550
Denne mobile luftkøler er en effektiv flytbar blæser, der prisbilligt kan forbedre indendørstemperaturen i dit værelse. Denne mobile luftkøler er en intelligent kombination af ventilering og afkøling og producerer en strøm af kølig luft til værelset. Køleeffekten opnås ved fordampning af vand eller ..
DKK839kr
Ekskl. Moms:DKK671kr
Brand: vidaXL Model: vid-50485
Denne bærbare 3-i-1 luftkøler er en effektiv ventilator, der giver dig kølig luft. Den kan også bruges som luftfugter til at tilføre fugt i tørt indeklima om vinteren.     Køleeffekten opnås ved fordampning af vand/is fra en 15-liters vandtank på en miljøvenlig måde (uden freon). Takket være de 3 h..
DKK1.359kr
Ekskl. Moms:DKK1.087kr
Brand: vidaXL Model: vid-50484
Denne transportable 3-i-1 luftkøler er en effektiv ventilator, der giver dig kølig luft. Den kan også bruges som luftfugter til at tilføre fugt i tørt indeklima om vinteren.   Køleeffekten opnås ved fordampning af vand/is fra en 8-liters vandtank på en miljøvenlig måde (uden freon). Takket være de ..
DKK1.049kr
Ekskl. Moms:DKK839kr
Viser 1 til 5 af 5 (1 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.